Cuma, Nisan 26, 2024

Efsanevi Nike Reklamı: Cristiano Ronaldo Başka Bedene Girerse

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oynadığı futbol ile herkesi kendisine hayran bırakan Cristiano Ronaldo, Nike reklamında karşımıza çıkıyor. Doğduğu topraklara geri dönen ve reklamların o topraklar üzerinde çekildiği anları gülümseyerek izleyeceksiniz. İşte Nike‘ın efsanevi Cristiano Ronaldo reklamı..

Cristiano Ronaldo Başka Bedene Girerse

Nike tarafından çekilen ve adına “The Switch” verilen reklamda İngiltere – Portekiz maçı esnasında Ronaldo tam korner çizgisinden orta yapıyor ve hızını alamayarak billboard üzerinden ters tarafa düşüyor. Kafasına aldığı darbe sonucu ile hafıza kaybı yaşayan Ronaldo‘nun başına işte bu sahneden sonra gelmeyen kalmıyor. Sabah uyandığında siyahi bir zenci kardeşimizin bedeninde olduğunu gören Ronaldo, eski zenginlik ve şöhretin olmadığını, ailesinin fakir ve sıradan bir hayat yaşadıklarını görür. Reklam filmindeki bir diğer sürpriz ise Beşiktaş’lı Ricardo Quaresma’nın Ronaldo’ya “kafan mı güzel kardeş ?” yorumunu yapması oldu.

CR7-Nike-The-Switch
Açıkçası Ronaldo’nun da futbol kariyerinden sonra dizi veya filmlerden teklif alırsanız şaşırmayın. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Nike‘ın çekmiş olduğu yeni Cristiano Ronaldo reklamı ile sizleri baş başa bırakalım.

Not: Hatırlarsanız Ronaldo geçtiğimiz aylarda TTNET’in 4.5G reklamlarında oynamıştı. Bu video ile bizdeki videonun kurgusunu ve konseptini karşılaştırmanızı rica ediyoruz. Aradaki farkı açık ara siz de görebilirsiniz. Ardından yorumunuzu bizlerle paylaşmanızı rica edeceğiz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler