Cuma, Mart 29, 2024

LEGO Parçalarının Nasıl Üretildiğini Merak Ediyor musunuz ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çocukluğumuzdan beri vazgeçilmezlerimiz arasında yer alan oyuncak LEGO’lar hayatımızın hep bir parçası oldu, olmaya da devam ediyor. LEGO parçalarını bir araya getirerek oynadığımız o günler hala gözlerimizin önünden ayrılmıyor. Peki LEGO parçaları bu kadar küçük ayrıntılara sahip olmasına rağmen nasıl üretiliyor ?

LEGO Parçaları Nasıl Üretiliyor ? – [Video]

Kutudan veya paketlerin içerisinden çıkan LEGO parçaları kimi zaman bizleri sinir krizine soksalar da, o küçük parçaları bir araya getirmek büyük bir zevkti. Peki bu LEGO parçalarının üretim süreçlerinin nasıl işlediğini hiç düşündünüz mü ? İşin arka tarafı da oynaması kadar renkli ve zevkli.

LEGO-Fabrikası
Polonya’da LEGO üretim tesisi bulunan Seriel‘in paylaşmış olduğu video, minik LEGO parçalarının devasa üretim tesislerinde nasıl üretildiğini çok güzel özetliyor. LEGO üretim aşamalarının detaylı olarak anlatıldığı bu videoyu arkanıza yaslanarak izlemenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle sürekli çalışan robotlar, LEGO renk paletleri ve ilk parçaların üretim aşamaları sizleri de büyüleyebilir.

Unutmadan belirtelim: LEGO parçalarının üretim aşamaları dakika 2:35‘ten itibaren başlıyor.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler