Cuma, Nisan 26, 2024

Elektrikli Minibüs Atieva Edna Ferrari 458 ve Nissan GT-R’ı Tokatladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birazdan izleyeceğiniz görüntülerdeki minibüs, bir diğer söylenişi ile minivan Çin merkezli Atieva tarafından üretildi. Performansı ile göz dolduran Edna isimli elektrikli psikopat minibüs toplamda 3 etaptan oluşan drag yarışına katıldı. Sonuç ne oldu dersiniz ? Ferrari 458 ve Nissan GT-R adeta toz yuttu.

900 Beygirlik Elektrikli Minibüs

Atieva Edna isimli elektrikli minibüsün performansı oldukça şaşırtıcı olduğu gibi, elektrikli otomobillerin ilerleyen zamanlarda nasıl bir performans ortaya koyacağının sinyallerini bizlere vermiş oldu. Atieva, geliştirmiş olduğu elektrik motorlu minibüs modeli Edna ile Ferrari 458 ve Nissan GT-R‘a fark attı.

Tam 900 beygir güce sahip olan minibüs, aynı zamanda dört çekişli yapısı ve 12 ileri otomatik vitesi ile biliniyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Atieva Edna‘nın Ferrari 458 ve Nissan GT-R’ı nasıl tokatladığını izleyelim.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler