Çarşamba, Nisan 24, 2024

Elektrikli Vespa Ülkemizde Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde oldukça sevilen Vespa’nın yeni modeli Elettrica Türkiye’de satışa sunuldu.

Kolay kullanımı ve ufak tasarımı ile ülkemiz trafiğinde oldukça kullanışlı hale gelen Vespa oldukça tercih edilen bir model olmuştu. Hızı sevmeyen, şehir içi işlerini halletmek isteyen kişilerin başlıca tercihi olan Vespa’da artık elektrikli.

vespa2 e1553408510146

Elektrikli motor teknolojisi ile geliştirilen Vespa Elettrica ülkemizde satışa sunuldu. Hemen herkesin merak ettiği husus ise tam şarj ile ne kadar yol katettiği. Elettrica tam şarj ile tam 100Km yol katedebiliyor. Şehir içinde kullanıldığını düşündüğümüzde gerçekten yeterli değerler sunuyor. Aynı zamanda tam şarj süresi ise sadece 4 saat.

vespa e1553408553352

Sürekli olarak 3.5kW güç üreten Elettrica maksimum 4kW güce ulaşabiliyor. Tork’u ise tekerleklere 200Nm olarak ulaştırabiliyor. Toplamda 130Kg bir ağırlığının olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Vespa trafikte rahatça hareket ediyor diyebiliriz.

vespa3 e1553408561275

Aksesuar olarak Arka çanta, sırt dayama, ön cam, diz örtüsü, ön-arka bagaj taşıyıcısı, ön koruma demiri gibi birçok özelliğide mevcut. Ortadaki ekranında hız, sürüş modu gibi özellikleri görebilirken; Akü şarjını ve menzilini(km) görebiliyorsunuz. Aynı zamanda mobil uygulaması ile mesajlar, bildirimler, sesli komutlar ve müzik sistemi gibi hususları yönetebiliyorsunuz.

Vespa Elettirca’nın Fiyatı!

Vespa geçmişten bu güne hep sabit fiyatlarla yol almıştır. Aslında kendinden daha güçlü motosikletlerden pahalı olmasında karşın, teknolojisi ve kullanışlılığı fiyat politikasını bu yöne itmiş. Vespa Elettrica’nın fiyatıda elektrikli olmasından dolayı biraz tuzlu. 

vespa4

Vespa Elettrica ülkemizde tam 49.900 TL’ye satılıyor. Bu fiyat fazla gelebilir ancak kullanışlılık göz önünde bulundurulduğunda olası. Birde elektrikli olduğunu düşünürsek yakıt tasarrufuda bu fiyatı daha anlaşılır kılıyor. Bakalım Vespa Elettrica’yı trafikte ne zaman görebileceğiz…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler