Perşembe, Nisan 25, 2024

Elon Musk Twitter Çalışanlarıyla Konuşacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elon Musk Önceki yazmış olduğumuz haberde Twitter’ın yeni hissedarı olmuştu. Twitter CEO’su Parag Agrawal, Elon Musk için sosyal ağ yönetim kuruluna “büyük bir değer” getireceği şeklinde demeçler vermişti.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk sosyal ağda büyük bir pay aldıktan sonra Twitter’ın yönetim kuruluna katıldı.

Elon Musk Gundem Twitter

Bildirildiğine göre Twitter, Tesla ve SpaceX CEO’sunun sosyal ağın yönetim kuruluna katılmasıyla ilgili şirket içi tepkinin ardından çalışanlara Elon Musk “bana bir şey sor” (AMA) oturumuna ev sahipliği yapacak.

Washington Post, şirket için mesajlara ve e-postalara atıfta bulunarak, Twitter’ın CEO’su Parag Agrawal’ın çalışanlarını AMA’ya davet ederek, Musk’a doğrudan soru sorma şansları olacağını söyledi.

Agrawal’ın Perşembe günü şirket çapında bir e-postada yazdığına göre, “Yönetim kurulu açıklamamızın ardından, birçoğunuzun Musk hakkında farklı türde soruları oldu ve bu soruları ona sormanızı rica ediyorum.” dedi.

Sorular Yanıtsız Kaldı

Elon Musk

Twitter çalışanlarının, Elon Musk‘ın şirket kültürüne zarar verebileceği veya çalışanların sosyal ağda işlerini yapmalarını zorlaştırabileceğine dair endişelerini dile getirdiklerini bildirildi. Şirket Slack (Ekip ile birlikte çalışma uygulaması) kanalında, bir çalışanın Post’a yaptığı açıklamalarda ” Eğer ki Elon Musk‘ın tweetlerinden bazılarını tweetlerlerse,” insanların muhtemelen bir İK soruşturmasıyla karşı karşıya kalacaklarını söyledi ve sözlerine  ‘Yönetim kurulu üyeleri aynı standartta mı ?’ diye devam etti.

Twitter, yorum talebine hemen yanıt vermedi. Ne zaman yanıt vereceği merak konusu.

İnsanların başkalarının hakkını yemediği sürece yasal yollardan istediği şeyleri yapabilme özgürlükleri vardır. Elon Musk’ın Twitter dan atmış olduğu bir tweetin yazılması üzerine insan kaynakları ile yüzleşiyor olunması ne kadar hoş olmasa da böyle bir karar alınabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler