Salı, Nisan 23, 2024

Elon Musk ve Ekibi Hyperloop ile Rekor Hıza Ulaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gelecekte ulaşım için büyük adımlar atmaya devam eden Elon Musk ve ekibi şuanda geliştirilmeye devam eden Hyperloop hakkında yeni bir video yayınladı. Videoda saniyeler içerisinde hızlanan ve anlık duruşlar yapabilen bu teknoloji harikası için “daha işin başlangıcında” yorumları yapıldı. Peki Hyperloop nereye gidecek ?

Podlar Çok Başarılı

Geliştirme sürecinde çalışmalara devam eden ekibin kullandığı podlar şuana kadar sorunsuz çalıştığı ve çok başarılı olduğu belirtildi. Kapsül içerisinde hareket eden Hyperloop ise testlerine hız kesmeden devam ediyor. Elon Musk tarafından yayınlanan son videoda ise özel bir tünel içerisinde 1.5 kilometrelik mesafeyi nasıl kat ettiği görülüyor. 

Tabii şuanda insaların akıllarında pek çok soru işareti var. Bu kapsüllerin içerisinde hareket edecek olan teknoloji bir kenara, o teknolojinin içerisinde insanların nasıl seyahat edeceği hala sorgulanıyor. Zira Hyperloop One yakın zamanda 1125 kilometre hızlara ulaşacak. Uçakta bu durumu hissetmiyoruz ama karada nasıl olacak yakında testler ile göreceğiz. Yani kısaca uçakların havada yaptıkları hızları Elon Musk ve ekibi yeni Hyperloop ile başaracak gibi.

Gerçekleştirilen son testte 30 saniye içerisinde 310 kilometre hıza ulaşan bu teknoloji harikası dikkatlice izlendiğinde ufaktan bir baş dönmesi yapabiliyor. O yüzden izlemeden önce videoya kendinizi hazırlamanızı tavsiye ediyoruz.

Elon Musk – Hyperloop One Test

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler