Çarşamba, Nisan 17, 2024

Yeni Xbox İçin Ön Siparişler Başladı ve Türkiye Fiyatı Belli!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox One X’in özel versiyonu olarak üretilen Xbox One X Project Scorpio için Türkiye satış fiyatı belli oldu. Bakalım ön siparişleri açılan konsolun detayları neler ?

Teknoloji devi Microsoft, Xbox One X için özel versiyon olarak ürettiği Project Scorpio için ön siparişler almaya başladı. 2016 yılında düzenlenen E3 oyun fuarında günyüzüne çıkan Project Scorpio’un Türkiye satış fiyatıda belli.

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en güçlü konsol olduğu iddia edilen One X Project Scorpio; 8 çekirdekli 2.3 GHz saat hızında çalışan AMD işlemciyi bünyesinde barındırıyor. Önceki nesil Xbox One ve Sony’nin son konsolu PS4 Pro 8 GB GDDR5 RAM’e sahipken; Xbox One X Project Scorpio ise 12 GB GDDR5 RAM‘a sahip.

xbox one x project scorpion

Özelliklere 1 TB dahili depolama eşlik ederken 900p ve 1080p oyunları 60 fps ve 4K çözünürlükte oynatabiliyor. Konsolun özellikler rakiplerinden daha iyi görünsede fiyatı cep yakıyor. Bakalım Xbox One X Project Scorpio’nun fiyatı ne kadar ?

Xbox One X Project Scorpio’nun Türkiye Fiyatı

Daha öncede belirttiğimiz gibi “Dünyanın en güçlü konsolu” olduğu iddia edilen Xbox One X Project Scorpio için ön siparişler alınmaya başlandı. Xbox Türkiye’nin kendi internet sayfası üzerinden satışa sunulan Xbox One X Project Scorpio’nun Türkiye fiyatı ise 2.899 TL.  Şuanda sadece ön siparişleri başlayan Xbox One X Project Scorpio 7 Kasım’da mağazalarda satışta olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler