Perşembe, Mart 28, 2024

En İyi 3 Ücretsiz Müzik Yapma Programı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüz rap, hiphop, RnB gibi müzikler devri, işi içine gelişen teknoloji de dahil olunca bu işi öğrenmek ve heves edenler bilgisayarları ile saatler içinde harika işler çıkarabiliyorlar. FL Studio, Cubase ve Logic gibi yıllardır en iyi konumda olan ve bu işin ustaları diyebileceğimiz programlara buluşmadan ücretsiz bir biçimde kendi çapında eğlenmek isteyen müzik meraklılarına üç tane ücret talep etmeyen uygulama listeledik.

Klevgrand SyndtSphere

Stocholm merkezli müzik şirketi olan Klevgrand tarafından geliştirilip piyasaya sürülen bu program diğer müzik editleme uygulamalarına benzememesi ile dikkat çekiyor. Uygulamanın arayüzü diğer programlara benzemiyor, kullanmak istediğiniz ses kaynaklarını seçebilmeniz için farklı seçenekler arasında yer alan imleçleri seçili sesten, bir başka ses dosyasına sürükleyerek ayarlamanızı yapıyorsunuz. Gayet yaratıcı ve keyifli bir deneyim sunan aplikasyon macOS, Windows ve iOS işletim sistemine sahip kullanıcılar için ücretsiz.

BandLab CakeWalk

hEM9ujrQs2jLddPuPErNq6 650 80

Değiştirilmeden önceki ismi ile Cakewalk SONAR olarakta piyasa da bilinen bu yazılım ücret talep etmeden indirilebilir olması ile dikkatleri üstünde topluyor. Arayüzü ve özellikleri bakımından profesyonel kişilere pek hitap eden bir uygulama değil. Bu kullanamayacağınız anlamına gelmez, müzik yapmak istiyorsanız işe bir yerlerden başlayabilmek için BandLab Cakewalk uygulaması kötü bir tercih olmaz. Uygulamanın tek bir kötü yanı var: yalnızca Windows 10 platformunda mevcut.

Tracktaion 6

d9uFostuezVdW6LgGU4iEE 650 80

Listemizin son aplikasyonuna geldik. Tracktaion 6 için ücretsiz dersek kendisine saygısızlık yapmış olabiliriz. Çünkü geçtiğimiz aylar içerisinde uygulamayı geliştiren şirketin verdiği karar öncesinde bu yazılımı elde edebilmek için 60 Amerikan Doları talep ediyorlardı fakat artık ücretsiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler