Perşembe, Nisan 25, 2024

En İyi Yabancı Diziler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Selamlar, bugün sizlere en güzel yabancı dizi önerilerini derleyeceğim. Tabi ki güzelliğin göreceli olduğunu bu listenin kişiden kişiye değişebileceğini, burada yer alan dizileri ise tamamen kendi düşüncelerim ve önerilerim ile yazdığımı başta belirtmeliyim. Aslında eğer iyi bir yabancı dizi takipçisi iseniz bu dizileri izlememiş olma ihtimaliniz yok denebilir. Ben bu listede daha çok yabancı dizi izleme alışkanlığını yeni yeni kazanmaya çalışan kişilere yol göstereceğim. 

 

1-Game Of Thrones

game of thrones

İzlememişte olsanız adını duymamış olma ihtimalinizin olmadığını düşünüyorum. George R. R. Martin’in kaleminden çıkan romanı HBO şirketi diziye uyarlayarak çok başarılı bir iş yapmış. Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür geçebildiği diyarlarda herkes birbiriyle Taht kavgasına tutulmuş durumdadır. Ama aslında tahttan daha önemli kavgalar çok yakındır.

2- Breaking Bad

BB S5B 004 L

Kimya öğretmeni olan başrolümüzün kansere yakalanmasının ardından ailesini geride bırakırken onlara birazda miras bırakma çabası ile girdiği kötü yolda hırsı onu meth üreticileri arasında en tepeye taşıdı. Walter White’ın maceralarını izlediğimiz dizi kesinlikle izlenmesi önerilecek diziler arasında.

3-Prison Break

Prison Break

Bu dizi de bir abi-kardeşin birbirine olan bağlığığını görüyüruz. Kardeşi hapse girdikten sonra hayatını değiştiren inşaat mühendisi Micheal kardeşini hapisten çıkarabilmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Dizi uzun süre ara verdikten sonra şuan 6. sezonu ile yayına başladı.

4-Sherlock Holmes

sherlock holmes

Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan Britanyalı dedektif olan Sherlock Holmes bizi koltuğa kitlemeye yeminli gözüküyor. Henüz izlemediyseniz herşeyi bırakıp telefonunuzu kapatıp kapıyı üzerinize kitleyin ve oturup izleyin. Her bölümü bir film tadında olan bu dizi 4 sezon sürdü. Her sezonda ise maalesef sadece 3 bölüm var. Hop oturup hop kalkacağınız bu diziyi biran önce izlemeniz gerekiyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler