Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games Kraldır: 27 Dolarlık A Plague Tale: Innocence Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games bazen böyle durup durup sağlam oyunlar veriyor biliyorsunuz. Bugün de piyasa değeri 27 dolar yani 804 TL civarındaki A Plague Tale: Innocence oyununu ücretsiz olarak veriyor.

4 Ocak (yani bugün) saat 19:00’a kadar oyunu kütüphanenize ekleyip ücretsiz oynayabiliyorsunuz.

Epic Games Ücretsiz Oyun Nasıl Alınır?

1- Dünya’nın en basit işlemlerinden birisi. Epic Games hesabınıza giriş yaptıktan sonra mağaza bölümüne gelin. Az aşağıda “ücretsiz kazan” bölümüne indiğinizde “ücretsiz oyunlar” sekmesi sürekli güncelleniyor. Düzenli aralıklarla bu bölüme bakmakta fayda var.

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun v7

2- Ardından oyunu “sepete ekle” deyin. “Ödeme yap” sekmesine geldikten sonra fiyatın -250 TL otomatik olarak düşerek 0 TL’ye geldiğini göreceksiniz.

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun v3

Ödeme yap butonuna bastıktan sonra herhangi kart bilgisi vs girmeden ücretsiz şekilde oyunu satın almış oluyorsunuz. Epic Games bu tarz durumlarda katekulli işlere girmez. Ne ise o. Bazı siteler vardır bilirsiniz. Ücretsiz bir şey almak için önce kart bilgini girmeni isterler.

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun v4

İşlem bu kadar. Teşekkürler uyarısını gördükten sonra oyun artık kütüphaneye gelmiş demektir. Zaten otomatik olarak “yükle” seçeneğini görüyor olmanız lazım.

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun v2

Epic Games Gizemli Oyun Kullanıcıları Çekiyor

Mesela bugün aldığımız A Plague Tale: Innocence ücretsiz veriliyor ama 17 saat sonra ise başka bir oyun daha ücretsiz olarak verilecek. Steam dolar kuruna geçtikten sonra, Epic ülkemizde daha da kıymeti bilinen platformlardan birisi oldu. Açıkçası Epic Games‘i tebrik ederim.

Aradaki boşluğu dolduruyor mu derseniz, tartışılır ama böylesine son kullanıcıyı düşünen hareketleri yapıyor olması Türk oyuncular olarak bizlerin inanılmaz hoşuna gidiyor. Bir de launcher düzelse var ya..

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun

epic games a plague tale innocence ucretsiz oyun v5

Steam’da Fiyatı İndirdi

Bu arada Epic Games gözden kaçmasın diye söylüyorum; A Plague Tale: Innocence oyununu ücretsiz yapınca kendisi de %80 indirime soktu. Yoksa fiyat 27.99 dolardan işlem görüyordu.

a plague tale innocence fiyat

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler