Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sahibinden Çöktü mü? Siteye Neden Erişim Sağlanamıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’nin en büyük ilan sitelerinden biri olan Sahibinden, şu sıralar ilginç bir sorunla gündemde. Siteye girmek isteyen kullanıcılar, sayfaya erişim sağlayamıyor. Peki Sahibinden çöktü mü? Neden siteye erişim sağlanamıyor?

Sorunun yaşanmasının hemen ardından, firmadan konuya ilişkin olarak resmi bir açıklama geldi. Öncelikle yaşanan sorunun geçici bir sorun olduğunu belirterek detaylara geçelim.

Sahibinden Çöktü mü? Erişim Sorununun Nedeni Ne?

Firma tarafından yapılan resmi açıklamaya göre sıkıntının nedeni sitenin alan adının yöneticisi olan şirket ile arada yaşanan teknik bir aksaklık.

Sahibinden çöktü

Alan adı hizmeti sağlayan firma ile yaşanan sorunun detayının ne olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı. Sadece sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiği yönünde bir açıklama var. Sıkıntının ne zaman giderileceği konusunda da net bir tarih verilmediğini görüyoruz.

Sahibinden çöktü

Sahibinden tarafından Instagram üzerinden yapılan resmi açıklamayı da hemen aşağı ekliyoruz. Yeni bir açıklama gelecek olursa yine haberimizi bu yönde güncelleriz. Şu an siteye erişim sorunlarının devam ettiğini de eklemiş olalım.

 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler