Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games Yedinci Günde de, Steam Fiyatı 300₺ Olan Oyunu Hediye Ediyor!

Epic Games 28 Aralık Saat 19:00'a kadar hesabınıza ekleyebileceğiniz 400₺'lik Cursed to Golf adlı bulmaca oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games yılbaşı hediyelerine hız kesmeden devam ediyor. Yedi günde yedi adet farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, altıncı günde Steam fiyatı 440 TL olan Human Resource Machine adlı oyunu hediye etmişti. Yedinci günde ise Steam fiyatı 300₺ olan Cursed to Golf adlı oyunu hediye ediyor.

Cursed to Golf’ün Epic Games fiyatı güncellenmediği için, oyun zaten neredeyse bedava diyebileceğimiz bir fiyattan satılıyordu. Fakat şuanda neredeyse değil, tamamen bedava. Eğer Cursed to Golf’a sahip olmak istiyorsanız, oyunu 28 aralık saat 19:00′a kadar kütüphanenize eklemeniz gerektiğini unutmayın.

Epic Games’in Yedinci Gündeki Ücretsiz Oyunu Cursed to Golf Nasıl Bir Oyun?

Cursed to Golf, Chuhai Labs tarafından geliştirilen ve Thunderful Publishing tarafından 2022 yılında yayımlanan, nispeten yeni sayılabilecek bir indie oyunudur.

Bu oyun, golf mekaniğini alıp fantastik bir macera ile birleştirerek oyunculara eğlenceli bir bulmaca deneyimi de sunar. Bünyesinde zorlu bulmacaları barındıran Cursed to Golf, klasik bulmacalardan sıkılan ve farklı türden bir bulmaca oyunu arayan oyuncuların ilgisini çekebilir.

Cursed to Golf Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

  • İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha üstü
  • İşlemci: 2.4 GHz Dual Core
  • RAM: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380 veya daha üstü
  • Depolama: 4 GB

Dilerseniz oyunun sayfasına buraya tıklayarak gidebilir ve daha önceki yazılarımızda anlattığımız şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler