Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games’in Ücretsiz Oyun Sürprizi Açıklandı  

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her hafta yeni oyunlar vermesine alıştığımız Epic Games, son aylarda bu konuda eleştiriler almaya başlamıştı. Zira platformun verdiği oyunların kalitesi bir tık düştü. Bütçesi daha düşük olan oyunların sunulmaya başlandığını gördük. Acaba Epic Games için de ücretsiz oyun haberleri sıradanlaşmaya başladı derken, bu hafta verilecek oyunlar beğeni topladı.

Epic Games’in Ücretsiz Olarak Vereceği Oyun Blazing Sails Olacak

Epic Games Store üzerinden yayınlanacak olan yeni ücretsiz oyun Blazing Sails olacak. Steam derecelendirmelerine göre oldukça olumlu puan almayı başaran Blazing Sails, çok yüksek fiyatlara satışta değil. Oyunun satış fiyatı 69 TL civarlarında. Buna karşın oyunun seveninin çok olduğunu da biliyoruz.

Zaten derecelendirme sonuçlarından yüksek skorlar elde etmesinin ana nedeni de tam olarak bu. Steam fiyatına baktığımız zaman 69 TL gibi bir fiyatlandırmayı gördüğümüz yapımda odak noktasının da korsan savaşları olduğunu hatırlatalım.

Blazing Sails

Bu hafta Epic Games’in tek sürprizi de Blazing Sails olmayacak. Bunun dışında Q.U.B.E. Ultimate Bundle yapımının da sunulduğunu göreceğiz. Blazing Sails kadar öne çıkan bir oyun olmasa da yine bu oyunun da eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacağını söyleyebiliriz. E tabii ki bir de ücretsiz olunca, oyuncuların daha da hoşuna gidecektir.

Epic Games’in  yeni ücretsiz oyunları için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Zira oyunlar 12 Ekim sonrasında erişime açılacak. 12 Ekim ile 19 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak oyunları kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler