Cumartesi, Nisan 27, 2024

Excalibur E600 İncelemesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta parçaları güncelleştirilebilir olan ve üstün performans özellikleriyle dikkat çeken Excalibur E600 oyuncu bilgisayarının incelemesini gerçekleştirdik. Bu yazımızda da E600’ün özelliklerine yazılı olarak ele alacağız

excalibur E600 1

Öncelikle uzun süredir piyasada satışta olmasına rağmen henüz duymamış olan takipçilerimiz için Excalibur hakkında bilgi vermek gerekir ise uzun yıllardır bilgisayar üreticisi olan Casper’a ait oyunculara özel olarak üretilen bilgisayar markası olan Excalibur hem masaüstü hemde dizüstü bir çok model ile bugüne kadar bir çok kişi tarafından da satın alınmış durumda.

İnceleme Videosu

Excalibur E600’ün performans tutkunları için sunduğu overclock seçenekleri, aşırı işleme dayanıklılığı ve güçlü performanslı bileşenleri ile bu anlamda gerçek bir performans bilgisayarı olduğunu görmekteyiz. Temel özelliklerinden bahsedecek olursak yeni nesil NVIDIA GeForce RTX grafik kartlarını desteklemekte . Ayrıca ARGB & RGB ışıklandırmalı yapısı, şeffaf yan panel ve dayanıklı metal kasa ile dış malzemesinin ne kadar kaliteli olduğunu da görülmekte.

Soğutma

Excalibur E600’ün PFC özellikli güç kaynakları, alt ve üst panellerde bulunan toz filtreleri  soğutma sistemi kesintisiz oyun performansı almanızda yardımcı olmakta.Ayrıca 0.6 mm kalınlığındaki dayanıklı sac kasada uzun yıllar en iyi şekilde koruyabiliyor.30 cm’lik anakartı ise yüzde 35 performans artışı sağlamakta. soğutma için 3 adet 12 cm kusursuz fan ile oluşabilecek ısıyı ve fan gürültüsünü minimum düzeye çekerek maksimum performans sunuyor. Daha düşük fan gürültüsü oyun oynarken, film izlerken veya müzik dinlerken çok daha net ve kaliteli kulaklık deneyimi sunuyor.

Ekran Kartı

E600 GPU mimarisi olan NVIDIA Turing ile güçlendirilmiş yeni nesil NVIDIA® GeForce RTX grafik kartlarını desteklemekte. Oyun performansını merak edenler inceleme videomuz da görebilirler.

Güçlü Uzaktan Bağlantı Özellikleri

300Mbps kablosuz bağlantı hızı gürültüye duyarlı HD Video Akışı gibi uygulamalar için idealdir. Excalibur E600’de bulunan MIMO teknolojisi ise daha güçlü sinyal penetrasyonu, daha geniş kapsama alanı, daha iyi ve kararlı performans sunarken; WPS™ (Wi-Fi Protected Setup) sayesinde yüksek güvenlikli bağlantıya kolayca kurulum imkanı sağlamakta.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler