Perşembe, Nisan 18, 2024

SteelSeries Sensei Ten İncelemesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pc Hocası YouTube  kanalında geçtiğimiz gün yayınlanan bir çok kullanıcımız tarafından merakla beklenen SteelSeries Sensei Ten oyuncu mouse ürünü incelemesi yapılmıştı. CSGO,DOTA VE LOL oyuncularının sık kullandığı mouse’unu bu yazımızda yazılı olarak detaylara değineceğiz.

SteelSeries Sensei Ten dünyaca ünlü bir çok e-spor oyuncusu tarafından kullanılmakta. Dikkat çeken bir çok özelliği bulunan Sensei Ten birçok yeniliğide beraberinde getirmiş durumda. Bu yeniliklerden dolayı neden e-spor oyuncularının tercih ettiği daha net anlaşılıyor.

C3684T01

TrueMove Pro Optik Sensör

SteelSeries ve PixArt tarafından özel olarak tasarlanmış en son optik sensör olan TrueMove Pro, gerçek ve birebir izleme imkanı sağlıyor. 18.000 CPI ve saniyede 450 inç (IPS) izleme hızı ile oyunlarda kullanıcılarını bir adım önde olmasına olanak sağlamakta. Sensei Ten’de ayrıca beş adet dahili bellek bulunuyor. Böylece oyuncular ayarlarını rahatça kaydedebiliyor. Ayrıca belirmek gerekir ki Sensei Ten, ilk TrueMove Pro optik oyun sensörüne sahip mouse modeli.

Tıklama Ömrü

Sensei Ten tam olarak 60 milyon tıklama ömrüne sahip. Standart tek yay yerine çift yay mekanizması ile dayanıklılığı ve performansı arttıran unsurlar arasında.

C3675T01

Tilt Tracking (Eğim Takibi)

Sensei Ten‘i yukarı kaldırarak veya eğik açılarla aşağıya yerleştirerek yeniden konumlandırırken bile, TrueMove Pro’nun hassas takibi tutarlı kalır ve en yoğun oyun sırasında izleme hatalarını ortadan kaldırmakta.

RGB Aydınlatma Ve Tuş Sayısı

Mouse’da  2 bölge RGB aydınlatma bulunmakta. Ayrıca oyuncuların rahatça kullanabilmesi için tasarlanmış evrensel şekilli 8 adet tuş bulunmakta. 8 tuşu da daha yüksek performans için SteelSeries Engine 3 yazılımı ile özel makrolar oluşturma imkanı sunuyor.

Tasarım ve Malzeme kalitesi

İkonik şekli ile hem solak hem de sağ elini kullananlar tarafından kullanılabiliyor. Mouse’u uzun kullanımlarda  konforlu ve  kolayca kullanmanıza imkan sağlayan pençe, parmak ve avuç içi tutamaçlarını destekliyor.

Ayrıca yüksek dereceli dayanıklı mat yüzey, dokunuşta ipeksi yumuşaklık hissettiriyor. Malzeme kalitesi olarak en yoğun aşınma ve yıpranmaya dayanabilen yüksek dereceli polimerden üretilen Sensei Ten aynı zamanda yapısal olarak sağlam olan el yorgunluğunu azaltmak için hafif bir form faktörü sağlamakta.

Fiyat?

Sensei Ten şuan Türkiye’de pek çok teknoloji marketlerde ve e-ticaret sitelerinde satışa sunulmuş durumda.  Fiyatı ise 400 TL bandında satılıyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Mükemmel bir anlatım olmuş. Üniversite sınavından sonra alacağım laptop un yanına bundan da alacağım. Tek üzücü yanı Fiyat 600 700 lira olmuş :((

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler