Çarşamba, Nisan 24, 2024

Facebook Gaming aracılığı ile artık kendi çevrimiçi turnuvalarınızı oluşturabileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

 Turnuva oluşturmak, organize etmek genellikle oldukça zor bir iş, özellikle katılımcıları ekledikçe giderek daha karmaşık ve maliyetli bir hal alabilir. Facebook, Facebook Gaming platformu bu karmaşayı daha aza indirgemek adına yeni turnuvalar özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde, Facebook Gaming sayesinde bu tür organizasyonları daha rahat yapabileceksiniz.

 Facebook Gaunnamedming, çok katılımcılı yarışmaların yürütülmesi üzerinde yer alan tüm karmaşık işlemleri ele alan yeni bir turnuva özelliğini duyurdu. Bu özellik, kullanıcılara etkinlik organizasyonu, katılımcı kayıtları, etkinlik boyunca rekabet akışının izlenmesi gibi kolaylıklar vadediyor.

facebook gaming tournaments 1280x720 1

Facebook Gaming, yeni özelliği ile erken erişimde oyunculara çok fazla kolaylık vadediyor.

Özellik şu anda erken erişimde olmasına karşın, Facebook’un turnuvalar sayfasına girerek kendi etkinliğinizi oluşturabilir ve geçmişte oluşturduğunuz etkinlik kayıtlarını yönetebilirsiniz. “Turnuva Oluştur”a tıkladığınızda size maksimum katılımcı sayısı ile birlikte yarışma biçimini kontrol eden seçenekler karşınıza çıkar.

Şu anda erken erişimde olan bu yeni özellikte tek eleme, çift eleme ve herkese açık yarışma (free-for all) gibi modları tercih edebilirsiniz; böylelikle turnuvalar bireyler veya takımlar tarafından oynanılabilir. Ayrıca izlemek istediğiniz turnuvaların haricinde şu anda aktif olan turnuvaların bir listesi de karşınıza çıkar.

Turnuvalara, toplu rekabetlere karşı ilgi duyanlar için Facebook Gaming’in yeni turnuva özelliği kullanıcılara çok fazla kolaylık sağlayacağı aşikar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler