Cuma, Nisan 26, 2024

Firefox, Kendi VPN Servisini Oluşturuyor ve Test Etmeniz için Beta Olarak Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta Mozilla, Firefox tarayıcısının üçüncü parti izleyicilerini herkes için varsayılan olarak engellenebileceğini dün söyledi. Mozilla, Fİrefox kullanıcılarına internette daha fazla gizlilik kazandırabilecek yeni bir ürün açıkladı, Güvenli olduğunu iddia edilen Firefox Özel Ağı, internete şifreli bir yol sunacak.

Firefox Özel Ağı faydalı olabilir gibi görünüyor fakat sınırlamaları var. Tarayıcı tabanlı bir VPN olduğundan Firefox tarayacısı dışında yaptığınız internet işlemlerinde size herhangi bir gizlilik sunmaz eğer internet trafiğinizi daha fazla korumak istiyorsanız özel bir VPN uygulaması edinmeniz gerekir.

Kafe Kuşları için ideal olacak

Mozilla ekibi, ortak bir Wi-Fİ ağında Firefox kullanırken şfireli bir bağlantı kurmak istiyorsanız veya sadece reklam izleyicilerinden daha iyi gizlenmek istiyorsanız, Firefox Özel Ağ servisini kullanmanızı öneriyor.

doorhanger on

Nasıl kullanacağım?

Ücretsiz fakat beta sürümünde geliştirilmesine devam edilen Firefox Özel Ağı’nı deneyimlemek istiyorsanız, masaüstü yada dizüstü bilgisayarınızda Firefox’u açıp Firefox hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Firefox VPN servisini buradaki bağlantı üzerinden yükleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler