Cuma, Mart 29, 2024

Football Manager 2019 Mobile Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sega şirketinin geliştirdiği ve yıllardır futbol severler tarafından beğeniyle oynanılan Foofball Manager serisinin son mobil versiyonu Football Manager 2019 Mobile sürümünün çıkış tarihi netleşti. Kulüp menejerliği üzerine kurulu olan yapım; mobil oyuncular tarafından da oynanabilecek. Sega tarafından açıklanana göre oyunun çıkış tarihi, diğer platformlar ile aynı güne denk gelecek. Şimdiden belirtelim ki; Football Manager 2019 Mobile hem ücretli satılacak, hem de mikro ödemeler içerecek.

Bundesliga ve Daha Fazlası…

Ülkemizde de büyük bir kitle tarafından sevilen menejerlik oyunu serisi Football Manager, serinin fanları tarafından yoğun bir şekilde oynanmaya devam ediyor.

Bilgisayarda, konsollarda ve akıllı telefonlarda boy gösteren seri, hemen her platform kullanıcısı için ulaşılabilirlik konusunda kolay hale geldi.

Geçtiğimiz senelerde de mobil cihazlarda çıkış yapan oyun serisi, Football Manager 2019 Mobile ile tekrar mobil cihazlarda boy gösterecek. Akıllı telefonlar için özel olarak geliştirilen yapım; kontrollerden içeriklere, çok sayıda farklılık barındırıyor.

Football Manager 2019 Mobil Sürümünün Çıkış Tarihi Belli Oldu İÇERİK

Önümüzdeki 1 yıl boyunca piyasada kalacak olan Football Manager 2019 Mobile, geçen seneye nazaran yeni özellikler getirmekle birlikte, önceki oyunda bulunan bazı hataları da ortadan kaldıracak.

Yakın bir tarihte bizlerle olacak yapım; VAR ve gol çizgisi teknolojisi gibi güncel teknolojileri bünyesinde barındıracak. Muhtemelen gol çizgisi kamerasının oyuna eklenmesiyle, bazı durumlarda itiraz edebileceğiz. Bu güzel bir gelişme…

Öte yandan oynanışta da bir takım farklılıklar bulunuyor. Antrenman sisteminin baştan aşağı ele alındığını bildiğimiz yapımda, taktik ekranında da bazı değişiklikler ile karşılaşacağız. 

Ayrıca önceki oyunda bulunmayan Bundesliga ligi de, yapılan lisans anlaşmaları sonucunda Football Manager 2019 Mobile‘da yer alacak. 

Son olarak FM 2018 Mobile, diğer platformlarda olduğu gibi 2 Aralık tarihinde indirmeye açık olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler