Perşembe, Nisan 25, 2024

Football Manager 2019’un Fiyatına Şok Eden Zam Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve satışına başlanan Football Manager 2019‘un fiyatına zam geldi.

SEGA tarafından yayınlanan oyun geçtiğimiz aylarda ön siparişe açılmıştı. Oyun için 2 Kasım tarihini gösteren şirket, belirtilen tarihte oyunun resmi olarak yayımlanacağını söyledi. Steam’de satışa çıkmasıyla birlikte 119 TL fiyat etiketi belirlenen oyuna zam geldi.

Kullanıcılar tarafından ilgi ile takip edilen FM serisi bu yılda dikkat çekmişti. 119 TL’lik fiyatı kullanıcılara oldukça ideal gelmişken şok bir şekilde oyunun fiyatına zam geldi. Oyunun fiyatı 119 TL’den 162 TL‘de çıktı.

football manager 2018

Yani oyuna yaklaşık olarak %35 zam geldi. Şuan hali hazırda Steam’de indirim sürüyor. Oyunun fiyatı %10 indirimli halde iken 162 TL’ye denk geliyor. Yani oyunun indirimide bittiği zaman fiyatı 179 TL’ye çıkacak. Buda oyunu erken almayanlar için oldukça can yakıcı olacak.

Ülkemizde dolar kuru oyunlara vurmamışken FM 2019’un böyle bir zam yapması oyunu alacak olan kullanıcıların kararını etkiledi. Oyunun eski fiyatına dönmesi imkansız gibi görünsede isteğimiz bu yönde.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler