Perşembe, Mart 28, 2024

Football Manager 2020 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

SEGA ve Sports Interactive‘nin geliştirmiş olduğu Football Manager 2020’nin çıkış tarihi paylaşıldı. Özellikle uzun zamandır oyuncular tarafından beklenen Football Manager 2020, 19 Kasım’da Steam, Android ve İOS platformunda yayınlanacak.

pchocasi.football

Menajerlik oyunu dediğimiz zaman akıllara ilk gelen serilerden biri olan Football Manager, yeni oyunu ile oyuncuların beğenilerini toplayacak gibi gözüküyor. Özellikle yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyulmadan Football Manager serisinin herkes tarafından oynanabilmesi oyunun bu kadar popüler olmasında ki en büyük etken.

Oyunda da bazı geliştirmeler yapan SEGA ve Sports Interactive, oyun içi grafikler ve menajerlik yeteneklerinin arttırılmasını sağlamış. Steam üzerinden ön siparişi açılan Football Manager 2020’nin Türkiye fiyatı da 161 TL olarak açıklandı.

Açıklanan fiyatın ön sipariş için özel olup olmadığı maalesef şu anlık bilinmiyor. 19 Kasım’da çıkacak olan oyunun özellikle mobil platformdaki oyuncuların fazlasıyla dikkatini çekeceği konuşuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler