Cuma, Nisan 26, 2024

Hollandalı Bir Mağaza PlayStation 5’i Ön Siparişe Açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin yeni nesil oyun konsolları için resmi süreç başladı. Marka kısa süre önce yaptığı bir açıklamada yeni nesil oyun konsollarını 2020 sonuna doğru tanıtacaklarını açıkladı. Her ne kadar tanıtıma 1 yıla yakın bir süre olsa da PlayStation 5 oyun konsolları için hazırlıklar da başlamış oldu.

Son olarak Hollanda’da bulunan bir oyun mağazası yeni oyun konsolları için kayıtları başlattıklarını duyurdu. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, şu an PlayStation 5 oyun konsollarını sipariş etmek mümkün.

PlayStation 5 Ön Siparişleri Açıldı

Game Mania isimli mağazada açılan ön siparişler bir resmiyet taşımıyor. Yine de mağaza yetkilileri 50 dolar depozito bedeli ödenmesi durumunda, yeni nesil oyun konsollarını önden sipariş edebileceklerini belirtiyor.

PlayStation 5

50 dolar ön ödeme yapacak olan kişilerin satış listesinde öne alınacağı açıklandı. Bu kullanıcılar için satışların başlamasıyla konsollarına kavuşacağı bilgisi verildi. Yani önden 50 dolar vererek, konsollar için ön siparişi garantilemiş oluyorsunuz. Tabii ki bu teklifin ne kadar güvenilir olduğu da tartışılır. Sony, tarih konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Bu nedenle resmi olarak ön siparişlerin ne zaman açılacağı bile kesin değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler