Cumartesi, Nisan 27, 2024

Fortnite Chapter 2 Ortaya Çıktı – Yenilikler Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale türünün en iddialı yapımları arasında yer alan Fortnite, geçtiğimiz haftalarda oyunda beliren kara delikle gündeme gelmişti. Tüm haritayı yutan kara delik, oyuncularda paniğe neden olmuştu. Hatta oyunun sona geldiği haberleri bile yapıldı. Sonunda durum anlaşıldı ve Fortnite Chapter 2 karşımıza çıktı.

Beklendiği gibi kara delik sonu getirdi. Ama oyunun değil, sezonun sonu gelmiş oldu. 10 sezondan oluşan ilk versiyon son bulmuş oldu. Şimdi ise oyunculara Chapter 2 sunuluyor.

Fortnite Chapter 2 Yenilikleri Neler?

Çok daha önemli yeniliklerle beraber gelmesini beklediğimiz Chapter 2 için belli başlı yenilikler de açıklanmış durumda. Dilerseniz bu yeniliklerden söz edelim.

Seviye Sınırı Değişiyor: Yeni oyunla beraber gelen ilk yenilik, seviye sınırı olacak. İlk sezonda yer alan 100 seviye sınırı güncelleniyor ve 127 olarak değiştiriliyor.

Sıralama Arttırmak için Yeni Yollar: Artık kullanıcıların sıralamalarını arttırmaları için de yeni yöntemleri bulunuyor. Yağma, savaş, malzeme toplama gibi yöntemlerle yeni madalyalar kazanmak mümkün olacak. Madalyalar için isim açıklaması da yapıldı. Buna göre yeni madalyalar hayatta kalma ve çöpçü madalyaları olacak.

Fortnite Chapter 2

Bandage Bazookas: Yeni özelliklerden birisi de Bandage Bazookas özelliği olacak. Takım arkadaşlarınızı taşımanız ve iyileştirmenize izin verecek olan özellik, oyuna bir hayli renk getirmiş olacak.

Su Odaklı Yenilikler: Artık oyuna su odaklı modlar da eklenecek. Balık tutmanız, yüzmeniz ve bot kullanmanızı sağlayacak olan yeni bir su mekaniği kullanıma sunulmuş durumda.

Yeni Harita: Fortnite Chapter 2 için ortaya çıkan son yenilik ise yenilenmiş harita oldu. 13 noktalı yeni harita karşımıza çıkacak.

Tüm yenilikleriyle beraber Fortnite Chapter 2 serisinin ne kadar ilgi göreceğini ise zaman gösterecek. Bakalım Epic Games istediğini alabilecek mi?

Kaçırmayın: Football Manager 2020 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler