Perşembe, Nisan 25, 2024

Psikopat Genç Apple Store’daki Cihazlara Saldırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birazdan izleyeceğiniz görüntülerde içiniz gerçekten çok acıyabilir. Zira Fransa’da bir psikopat genç Apple Store’a girerek bir anda tüm Apple cihazlara saldırmaya başladı. Toplamda 11 adet iPhone, 4 adet iMac ve bir adet Macbook parçalayarak rahatlamıştır.

Neden Böyle Bir Psikopatlık Yaptı ?

Yaklaşık olarak 25-28 yaşlarında olduğu tahmin edilen bu genç birden içeriye girerek tüm cihazlara elindeki sert cisimle lap lap lap saldırmaya başlıyor. Ayrıca eline giydiği eldivenle de önlem alarak elinin acımasını kesmeye çalışmış. Olay Fransa‘daki Apple Store‘da geçtiği gibi, Apple Store’dan aldığı bir cihaz sonrasında çalışanların tavrından dolayı böyle bir şeye giriştiği söyleniyor. Zira videoyu izlerken göreceksiniz genç gayet soğuk kanlı bir şekilde teker teker girişmeye başlıyor.

Türkiye’de aynı olay olsaydı eğer adamı bu şekilde izlemek yerine üstüne kaç kişi çuvlanırdı bilinmez. Ancak gencin verdiği zararın toplamda 11 bin dolar olduğu belirtiliyor. Lafı daha fazla çevirmeden videoya geçelim;

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Hocam o değilde çalışanlar ayırmaya çalışmaması apple için daha iyi tüm faturayı kesicekler tüm ürünlerin parasını alıcaklar karlı bir iş bi 20 bin dolara yakın temiz koparmışlardır bide bu tarz bi harekette davrandiğindığı içinde bişeyler koparırlar güzel kazanç valla bu kadar hızlı imac ve iphone satamazlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler