Cumartesi, Nisan 27, 2024

Galaksinin Koruyucularının Yönetmeni Artık DC’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’in yakın zamanlardaki sosyal medya paylaşımları yüzünden işine son verdiği James Gunn, bilim kurgu filmlerinde büyük stüdyolardan birisi ve Marvel’in rakibi olan DC tarafından işe alınıyor. Dİğer bir söylenti ise Galaksinin koruyucularının yönetmeninin Gelecek olan Suicide Squad 2′ yi yapacak.

Galaksinin koruyucularının yönetmeni şahsi fikrim Suicie Squad‘ın ilk filminde yapılmak istenen o anki aksiyon sahnesinde durum komedisi yapma işini daha güzel yapacaktır.

gallery 1495551278 guardians of the galaxy vol 2 cast e1539362553415

Galaksinin koruyucuları filminden sonra Hollywood’un aranan yönetmenleri arasında alan James Gunn. Marvel’ in en büyük rakibi olan DC‘ ye transfer oluyor. Geçtiğimiz yıllarda Twiiter’da pedofili içerikli şakalar yaptığı ortaya çıkmasının ardından işine son verildi. Bu olayların hemen ardından James GunnWarner Bros için yeni bir DC filmi hazırlayacak.

squad gq 1470995748 e1539362598995

 James Gunn tarafından hazırlanacak Suicide Squad 2 tamamen bir devam filmi olmayacak. Birçok yeni karakter içereceği söyleniyor ve İlk filmden hangi karakterlerin geri döneceği ise henüz. Bu arada Suicide Squad‘ın en sevilen karakterlerinden Harley Quinn, 2020 yılında vizyona girecek Birds of Prey filmi ile beyaz perdeye geri dönecek.

 

 

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler