Salı, Nisan 16, 2024

Galaxy Note 10 Satışları Tahminleri Alt Üst Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Ağustos ayında duyurmuş olduğu yeni Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10Plus modelleri büyük bir başarı yakaladı. Öyle ki bir önceki model olan Galaxy Note 9‘a göre yeni serinin satış adeti tam tamına 2 kat daha fazla. 

note 10

Samsung’un bu serideki satış adetinin ise 25 günde 1 milyon adetten fazla olduğu edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. Bir aylık gibi bir sürede bu satış adetine ulaşılması gerçekten büyük bir başarı. En son Samsung, Galaxy S8 serisi ile 40 günlük bir süre içerisinde 1 milyon adetten fazla satmıştı.

Galaxy Note 10 serisi ise yeni rekorun sahibi oluyor. Bu başarının en büyük etkeni olarak da iki farklı modelin kullanıcıların karşısına çıkması olarak yorumlanıyor.

Öyle ki Galaxy Note serileri diğer cep telefonlarına nazaran daha büyük bir ekrana sahip olduğundan dolayı kullanıcıları ikileme düşürebiliyordu. Bu yıl ki Galaxy Note serisinde ise önceki modellere göre farklı olarak 6.3 ve 6.8’lik ekran boyutları kullanıcıları memnun etti.

Ön sipariş konusuna gelirsek eğer paylaşılan raporda 10 günlük bir süre içerisinde 1.3 milyon’dan fazla ön sipariş alındığı belirtiliyor. Galaxy Note 10 serisi ilerleyen dönemlerde nasıl bir yol izleyecek hep birlikte göreceğiz

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler