Salı, Ekim 22, 2024

Galaxy S23 için Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung, aylardır sızıntılarına şahit olduğumuz Galaxy S23 serisi için beklenen açıklamayı yaptı. iPhone serisinin yeni rakibi olacak amiral gemisi modelleri, çok yakında geliyor.

Galaxy S23 Etkinliği Ne Zaman?

Her sene olduğu gibi bu sene de Galaxy Unpacked 2023 olarak isimlendirilecek olan etkinlik, 1 Şubat tarihinde yapılacak.

Daha önce birkaç sızıntıda etkinliğin ertelenebileceği söylenmişti ama gördük ki bu sızıntılar asılsız. Zaten en çok üzerinde durulan sızıntı, 1 Şubat tarihini işaret ediyordu.

Türkiye saatiyle akşam 21:00’da yapılacak etkinlikte, ailenin tüm üyelerine ek yeni aksesuarların da tanıtılmasını bekliyoruz.

BENZER:  HyperOS Küresel Güncellemesini Alacak Cihazlar Paylaşıldı

Galaxy S23

Tabii ki etkinlikte en çok üzerinde durulan cihaz Galaxy S23 Ultra olacak. Öyle ki telefonun özelleştirilmiş bir Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini barındırması ve 200 MP gibi iddialı bir ana kamera ile gelmesi bekleniyor.

Kamera konusunda Ultra modeli ile yeni bir seviye atlanacağı da söylenmişti. Artık tanıtımın arkasından ne denli bir seviye atlanışı yaşanacak göreceğiz. Bir yandan da yeni Plus modeli ve temel modeli de değerlendirmek lazım.

Galaxy S23

Yani sizin anlayacağınız iPhone serisini sıkıştıracak yeni bir Galaxy S serisi yolda.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler