Cuma, Nisan 19, 2024

GamePower Renji Oyuncu Mouse İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Hocası’ndan herkese merhabalar. Farklı farklı ürünleri incelemeye aldığımız hocamızın masasında bugün, GamePower Renji oyuncu mouse’unun incelemesini gerçekleştiriyoruz.

Tasarım

GamePower Renji ürününün kutusunun içerisinden Türkçe kullanma kılavuzu, yapışkan bir sticker, ağırlık ve ürünün kendisi çıkıyor.

Hafif ürün kullanmaya alışmadıysanız ek olarak ağırlık desteğini takarak ürünün ağırlığını arttırabiliyorsunuz.

GamePower Renji hem sağ el hem de sol el desteği sunuyor. Ürünün; hissiyat konusunda oldukça dolgun, geniş bir mouse olduğunu söyleyebiliriz.

gamepower renji 002

Ürünün arka tarafında on/off tuşu ve üç farklı renk değiştirme tuşu bulunuyor. Ancak, tuşların ürünün arka planında bulunması kullanıcılar için ek bir uğraş sebebi oluşturarak pratikliğini kaybediyor.

Ürünün bir yazılımı da bulunuyor. Ürünün üzerinde toplamda 9 adet programlanabilir tuş yer alıyor. GamePower Renji’nin programını bilgisayarınıza kurduktan sonra isterseniz makro atayabilir, RGB modlarını değiştirebilir, ivme, DPI ve tarama hızları gibi modları yükseltebilirsiniz.

gamepower renji 010

Sade ve basit bir arayüze sahip olduğu gibi, biraz daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz, Türkçe dil desteği olsa fena olmazdı.

gamepower renji 009

DPI tuşuna her bastığınızda ürünün yanında bulunan kademeli olarak yerleştirilmiş kutucuklardan DPI’ın yüksekliğine göre ışıklar yanıyor.

Üründe giriş seviyesi bir sensör kullanılmış, eğer üst düzey bir oyuncu değilseniz bu mouse’un sensörü size oldukça yeterli gelecektir.

gamepower renji 008

GamePower Renji ürününün sensörünü farklı yüzeylerde test ettik ve aldığımız en iyi sonuç mousepad üzerinde oldu. Kaygan bir zeminde sensör kaçma yapıyor.

gamepower renji 005

Ürünün FPS oyunlarındaki performansının da gayet başarılı olduğunu söylemekte fayda var.

Teknik Detaylar

  • Sensör Modeli: PMW3325 (Optik)
  • Buton Sayısı: 9 Tuş
  • DPI: 5000DPI (Yazılım ile 10.000DPI)
  • Tazeleme Hızı: 500Hz (Yazılım ile 1000Hz)
  • Switchler: Omron / Kailh
  • Maksimum Hızlanma: 20G
  • Tıklama Ömrü: 20 Milyon
  • Kablo Uzunluğu: 1.8M

Hocanın Yorumu

Ürünü genel tasarımı olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Uygulama konusunda da oldukça sade bir tasarım uygulamışlar. Ancak, Türkçe dil seçeneğinin de olmasını beklerdim.

ustun performans tasarim editor tavsiyesi odul 2021

İncelememizin burada sonuna geliyoruz, mouse’un inceleme videosuna yazımızın en başından ulaşabilir, görüş ve yorumlarınızı bizlere aktarabilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek üzere hoşça kalın!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler