Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Gaming Serisi MSI Radeon RX 480 Resmi Olarak Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

TWIN FROZR VI termal tasarımı ile güçlendirilen yeni MSI Radeon RX 480 ile 14 nm grafik çekirdeği ile TDP değeri düşüyor ve f/p oranında tavan yapıyor. Yeni Twin Frozr ile daha yüksek çekirdek ve bellek frekansları ile oyunlarda 1440p ve VR performansı artıyor.

Yeni MSI Radeon RX 480 Neler Sunuyor ?

Karakteristik görünümü ile TWIN FROZR soğutucularda canlı kırmızı bir GAMING ibaresi dikkat çekiyor. Yan tarafta bulunan MSI GAMING ejderhası ise ruh halinize ya da sisteminize uyum sağlayacak 16.8 milyon renkten (yani RGB) biri ile aydınlatılabiliyor.

Military Class 4 bileşenlerle donatılan ve tamamen yenilenen 8 pin güç konektörü ile ekran kartınızı maksimum seviyeye ulaştırmak için gerekli hız aşırtma performansına sahip olabilirsiniz. Şık mat siyah metal arka plaka ise hem kartın yapısını güçlendiriyor, hem de tasarımına güzel bir son rötuş ekliyor.

msi-radeon_rx_480_gaming
Yeni Soğutma Sistemi: Twin Frozr VI

MSI’ın yine Twin Frozr VI soğutmalı sistemi yine yer almakta. Gürültü seviyesi önceki serilerden daha da aşağıya çekilmiş durumda. Yeni fanlarda bulunan çift rulman sayesinde uzun ömürlü ve sessiz bir çalışma ortamı elde ediliyor. Alt panelde ise bakırdan soğutma boruları, nikel kaplamalı bakır taban plakasına çok daha az ısı iletirken yüksek kaliteli termal macun da Polaris grafik işlemcinin serin tutulmasını sağlıyor.

msi-radeon_rx_480_gaming-arka
MSI Radeon RX 480 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler