Perşembe, Mart 28, 2024

GeForce Now için Yeni Oyunlar Belli Oldu! Sürpriz Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce Now sistemi artık oturdu. Artık sistemi tartışmıyoruz da daha çok sisteme hangi oyunların geleceğini tartışıyoruz.

Ülkemizde de giderek yaygın bir kullanımı olduğunu gördüğümüz bulut oyun servisinin, bu hafta kazanacağı yeni oyunlar ise ses getirecek. Öyle ki bu hafta sisteme eklenecek oyunlarda sürprizler de söz konusu.

GeForce Now için Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Geliyor

Bulut oyun sistemine bu hafta, inceleme puanlarını benim de çok merak ettiğim Rainbow Six Extraction geliyor. Yeni oyunlar içerisinde en çok göze batacağını düşündüğüm yapımın da bu oyun olacağını düşünüyorum. Çiçeği burnunda oyunun dışında da 3 yapım daha gelecek.

Kaçırmayın: Call of Duty Serisi PlayStation’da Devam Edecek mi?

Diğer oyunlar ise şöyle olacak;

  • Fly Corp
  • Blacksmith Legends
  • Garfield Kart Furious Racing.

Bu 4 yapımın önümüzdeki hafta içerisinde oynanabilir hale gelmesini bekliyoruz. Zaten servisin oyun listesine şöyle bir baktığım zaman, resmen hazinelerin saklı olduğunu da görmekteyim.

GeForce Now

Sanki Steam oyun kütüphanesi gibi zengin bir oyun ağı var. Böyle gidecek olursa GeForce Now gibi bulut oyun servislerinin kesinlikle daha da yaygınlaşacağını düşünüyorum.

Özellikle yeni çıkan oyunların eklenmesi, ilginin net olarak artmasını sağladı. Bundan sonra eklenecek olan oyunları da merakla beklemeye devam ediyoruz. Now sistemi için yeni yapımlar açıklandıkça, sitemizden de bilgilerini vermeye devam edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler