Cuma, Nisan 19, 2024

Geliştirilen Poke Drone ile Pokemon Go Avı Yaygınlaşıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Malum Pokemon Go bir hafta içerisinde tüm dünya genelinde patladı ve herkes oyunu indirdikten sonra yollara döküldü. Ancak işin bir de diğer tarafından bakan kullanıcıları var. Oturdukları yerde Pokemon avlamak isteyenler Drone kullanarak Pokemon Go avına çıkıyor.

Drone ile Pokemon Go Avı Nasıl Oluyor ?

Drone kullanarak Pokemon Go yakalamak artık mümkün. Bir gün içerisinde Nintendo’nun hisseleri tavan yaptıktan sonra, çevre firmalar da baktılar “bu oyun uçar, bu oyun kaçar” diyerek yazılımlar geliştirmeye başladılar. Bu yazılımlardan bir tanesi de Hollandalı şirket olan TRNDLabs firması oldu.

Bu firmanın geliştirmiş olduğu ufak Drone’u sayesinde Pokemon avlayarak oturduğunuz yerden keyfini çıkartabiliyorsunuz. Poke Drone adı verilen bu minik drone, telefonunuza Wi-Fi aracılığı ile bağlanarak Pokemon avlamanıza imkan sağlıyor. Aşağıdaki videodan da izleyeceğiniz üzere, Pokedrone sizlere GPS ve kamera aracılığı ile güzel bir fırsat sunuyor. Uzakta bulunan pokemonları yakalamak için yürümekten kurtulduğunuz gibi, Poke Drone‘un kısa süre içerisinde patlamasını bekliyoruz. İlgili galeriye yukarıdan ulaşabilirsiniz.

pokedrone-6
“Siz Yine de Yürüyün”

Ancak biz yine de oyunu oynarken yürümekten yanayız. Malum bilgisayarlar ve telefonlar başında saatlerimiz geçtiği için, bu şekilde biraz da olsa vücutlarımıza hareket kazandırmış oluyoruz. Sırf Pokemon Go oynayabilmek için ve iyi pokemonlar yakalamak için günde 15 kilometre yürüyen psikopatlar var. TRNDLabs tarafından geliştirilen Pokemon avlayan Drone Poke Drone‘un videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cihazın piyasaya çıkış tarihi ve satış fiyatı henüz belli değil. Konunun biz de takipçisi olacağımız gibi, satışa çıktığında konuyu tekrardan güncellemiş olacağız. Eğer Pokemon Go’ya yeni başladıysanız ve bir rehbere ihtiyacınız varsa buraya tıklayabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler