Cuma, Mart 29, 2024

General Mobile Yenilenmiş Telefon Satışlarına mı Başlıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yenilenmiş akıllı telefonlar artık daha önemli bir hale geldi. Döviz kurunun durumunu düşündüğümüz zaman, sıfır telefonlara göre daha avantajlı oldukları kesin. Ayrıca yenilenmiş telefonlara yönelimi arttırmak için resmi olarak atılmış adımlar da var. Ek taksit sayısı adımları gibi. Hal böyle olunca büyük markaların da bu alana yatırım yapmaya başladığını görüyoruz. Son adımı atan General Mobile oldu.

Yerli akıllı telefon üreticisi artık yenilenmiş akıllı telefon satışına başlayacak. Ticaret Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen yenileme yetki belgesinin bile alındığı açıklandı. Peki, General Mobile yenilenmiş telefon satışları nasıl ilerleyecek?

General Mobile Yenilenmiş Akıllı Telefon Satışını Başlatıyor

Markanın bunun için gerekli şartları sağlayan bir yenileme merkezi kurduğu açıklanan bilgiler arasında. Kullanıcılardan alınan telefonlar, bu merkezde yenilenecek.

Diğer markaların yaptığı gibi telefonun arızası varsa ya da kozmetik bir sorunu varsa giderilecek.

Sonrasında bu telefonların satışa sunulduğunu göreceğiz. Yenilenmiş telefon oldukları için satışta bu cihazların bazı artıları olacak. Hem fiyatı daha uygun olarak sunulacak olan bu cihazlar hem de 12 aylık garantiyle satılacak.

Giriş kısmında da söylediğimiz gibi bu cihazlar için taksit avantajları da var. Resmi kurumlarca alınan kararlarda yenilenmiş akıllı telefonlar için taksit sayısı 12 aya kadar çıkarılmıştı.

General Mobile yenilenmiş akıllı telefonları için de kredi kartına 12 ay taksit seçeneğinin sunulduğunu göreceğiz.

General Mobile

Artık hangi telefonlar ne kadar fiyatla satılır ve sistem nasıl bir geri dönüş alır bunu zamanla göreceğiz. Benzer adımları atan birçok marka var. Her ne kadar ülkemizde olmasa da dünya devi markalardan biri olan Apple’ın da yenilenmiş cihazlar sattığı biliniyor.

Yani özellikle akıllı telefonlar gibi teknolojik cihazlarda, dünya genelinde geri dönüşüm ve ürünü yeniden kazanım konuları önemli. Böyle düşünüldüğü zaman General Mobile tarafından atılan adım da ülkemiz için güzel bir gelişme diyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler