Salı, Nisan 23, 2024

GIGABYTE AORUS 4K Yeni Nesil Oyuncu Monitörleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapındaki yeni nesil oyun konsolu satışları, herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermeden satışlarına devam ediyor. Bununla birlikte yeni nesil bir oyun konsolunu, 120Hz yüksek yenileme hızlarının ve ötesinin sınırlarını zorlayabilen uyumlu ve yüksek çözünürlüklü ekranla birleştirmek oyun zevkini üst noktalara çıkartıyor. GIGABYTE‘ın yeni piyasaya sürülen AORUS 4K oyun monitörleri, uzun zamandır bekleniyor ve oyuncular için yeni bir umut ışığı oluşturuyor. Yeni AORUS monitörlerle birlikte gelen tam HDMI 2.1 uyumluluğu, oyuncuların PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi yeni nesil konsollarda daha yüksek kare hızlarına ve çözünürlüklere erişmesini mümkün kılıyor.

GIGABYTE AORUS 4K Yeni Nesil Oyuncu Monitorleri 1

GIGABYTE AORUS 4K taktik oyun monitörleri, en iyi iki yönlü monitörlerden bir tanesi. 144Hz yenileme hızına ve 0.5 ms yanıt süresine kadar e-spor düzeyinde bir ekran performansı vaat etmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni nesil konsollardan en iyi şekilde yararlanmak için HDMI 2.1 konektörünün bant genişliğinden tam olarak yararlanarak onları ideal hale getiriyor. HDMI 2.1 bağlantısı sayesinde oyuncular, PC platformunda oyun oynarken RTX 30 serisi gibi üst düzey grafik kartlarıyla desteklenen olağanüstü oyun performansının keyfini tam olarak çıkarabiliyor. Oyuncular yeni nesil konsollarla eşleştirildiğinde, çarpıcı 4K çözünürlükte ultra akıcı bir oyun deneyimi için en sevdikleri AAA oyunlarını ilk kez 120Hz’de oynayabilecek. GIGABYTE ekran performans üstünlüğüne ek olarak, AORUS’a özel taktik özellikleriyle oyun deneyimini optimize etmeyi de başarıyor. Önceden yalnızca PC oyuncuları için mevcut olan Aim Stabilizer, Black Equalizer ve Aktif Gürültü Önleme gibi oyun içi geliştirmeler, artık rakiplerinin önüne geçmek isteyen konsol oyuncuları için de erişilebilir durumda.

GIGABYTE AORUS 4K Yeni Nesil Oyuncu Monitorleri 2

Oyuncular için 32 inç, 43 inç ile 48 inç arasında değişen çeşitli boyutlarda GIGABYTE AORUS 4K taktik oyun monitörleri şu anda mevcut olarak bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler