Perşembe, Nisan 25, 2024

Performans Avcılarının Oyun Bilgisayarı E600, 11. Nesil İşlemciye Sahip

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hız, güç, verimlilik ve performansın şık bir tasarım ile buluştuğu Excalibur E600 oyuncu bilgisayarları sınırları zorlamaya devam ediyor. 11. Nesil Intel Core Rocket Lake işlemcileri ile Z590 anakartlı yüzlerce konfigürasyonu oyunculara aktaran Excalibur E600, en üst segmentte performans deneyimini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

excalibur E600 1

Bilgisayar konusunda Excalibur söz konusu olduğunda bence bir durup bakılması gerektiğini düşünüyorum. Oyun bilgisayarları alanında oldukça iyi bir vizyon sergiliyorlar ve performans anlamında bilgisayarlarının iyi olduğunu söyleyebilirim.

excalibur e600 1

Oyun dünyasının hızlı gelişimi beraberinde güçlü oyun bilgisayarlarının gereksinimini de zorunlu kılıyor. Güç ve performans, oyuncular için oyun dünyasının olmazsa olmazıyken buna çeşitli opsiyonlarla sorunsuz bir şekilde sahip olmak da ciddi bir önem kazanıyor. Masaüstü oyun bilgisayarlarının en güçlü üyesi konumuna sahip olan Casper’ın Excalibur E600 oyun bilgisayarı, yüzlerce özelleştirme seçeneği ile 11. Nesil Intel Core işlemci gücünü oyunculara, içerik üreticilerine ve performansı en üst segmentte arayan kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Zengin anakart ve ekran kartı opsiyonları ile oyunculara performanstan ödün verdirtmeyen Excalibur E600, etkileyici tasarımı sayesinde oyun zevkinden vazgeçmeyenlerin aradığı çözüm oluyor.

İstenilen özelliklerle istenilen modele kavuşuyorlar

excalibur e600 2

İhtiyaçlara uygun şekilde güçlü performans elde etmek isteyen oyuncular ve profesyoneller için geliştirilen Excalibur E600, birçok konfigürasyonu da mümkün kılıyor. Casper’ın web sitesi üzerinden istenilen özelliklere göre konfigürasyon yapabilen kullanıcılar anakart, ram, ekran kartı gibi tüm parçalarla ilgili farklı opsiyonları garanti kapsamında bir araya getirebiliyor. En güvenilir ve en kaliteli markaların ürünlerinin uygun eşleşmesini elde edebilen performans avcıları, uyumsuzluk problemleri ile karşılaşma derdine de konfigürasyon özelliği ile son vermiş oluyor.

Performans avcıları için 11. Nesil işlemci ile sunuluyor

excalibur e600 3

Gelişmiş oyun performansına ve yazılım optimizasyonlarına odaklanan Intel’in 11. Nesil işlemcisi Rocket Lake ile oyuncular performans artışına inanamayacak. Yeni bir çekirdek mimarisi olan Cypress Cove ile performans avcılarına 5.3 GHz’e varan saat hızı, önceki nesile göre döngü başına komut sayısında yüzde 19’a varan artışı sunan Rocket Lake işlemcili Excalibur E600 masaüstü oyun bilgisayarı, 20 PCIe Gen 4 hattı ile artık ekran kartı ve bir depolama cihazını direkt olarak işlemciye bağlayabilme imkanını da oyunculara sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. profesyonel yayıncı kasası için uygun açıkçası ben yayınlarımı yapıyorum bu kasa ile. obs ve oyun işlemcide aynı anda sorun çıkarır genelde bunda öyle bi problem yaşamadım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler