Cuma, Nisan 26, 2024

GIGABYTE Z690 AERO D ve Z690 AERO G Anakartlar Red Dot Tasarım Ödülleri Kazandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2022’de tanıtılan yeni laptop modelleriyle en prestijli ödüllerden biri Red Dot Tasarım Ödülleri’ni kazanan GIGABYTE, benzeri bir başarıyı Z690 AERO D ve Z690 AERO G anakart modellerinde de elde etti.

Marka yaptığı açıklamada dayanıklılığı ve şıklığı ile öne çıkan iki yeni serinin, 2022 Red Dot Tasarım Ödülleri’ne layık görüldüğünü duyurdu.

GIGABYTE Z690 AERO D ve Z690 AERO G Modelleri için Önemli Ödül

Kazanılan ödül için markanın Ürün Geliştirme Bölümü Direktörü Jackson Hsu;

“Günümüzde içerik oluşturucular giderek daha fazla performans, ısı dağılımı ve estetik istiyor. Z690 AERO D ve AERO G bu alanda hemen yerini aldı ve kullanım rahatlığını da artırmayı başardı.

Özellikle VisionLINK işlevi, içerik oluşturuculara daha kolay kullanım deneyimi sunabiliyor ve çalışmalarının sunumuna daha fazla odaklanmalarına olanak tanıyor. Gelecekte, içerik oluşturuculara en üst düzeyde çözümler sunmak için bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Ödülü almaya hak kazanan anakartların öne çıkan özellikleri için de birkaç noktaya vurgu yapıldı.

Z690 AERO D ve Z690 AERO G

Buna göre Z690 AERO serisi, yeni nesil işlemcilerin gücünü en iyi şekilde ortaya çıkaran anakart modellerinde. Yeni nesil işlemcilere kesintisiz ve sürekli güç sağlayan anakart modelleri, kullanıcıların ısınma kaynaklı kötü sürprizlerle karşılaşmasını engellemek adına dikkat çekici bir termal performans sağlıyor.

Ayrıca seride PCIe 5.0 desteğiyle beraber, yeni nesil grafik kartlarının yüksek bant genişliği gereksinimleri karşılanırken, optimize edilmiş bir sinyal aktarım kalitesi de sunulmuş oluyor.

Depolama konusunda ise yeterli soğutma performansı sunması adına koruyu kapaklarla gelen 4 adet PCIe 4.0 M.2 yuvasının avantajlarını görüyoruz.

Z690 AERO D ve Z690 AERO G

VisionLink, VisionLink TB, 2.5 Gbit Ethernet, Intel WiFi 6E, USB Gen2X2 gibi artıları da bulunan GIGABYTE Z690 AERO D ve Z690 AERO G modelleri, şimdi de tüm bu özelliklerinin üzerine tasarım ödüllerini de almış oldu.

Her iki anakart modeli için detaylı bilgileri bulmanız adına ürün sayfalarını da aşağı ekliyor olacağım. GIGABYTE Z690 AERO D için buraya ve Z690 AERO G için de buraya bakabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler