Cuma, Mart 29, 2024

BİM Marketlere HP Pavilion 800 Mekanik RGB Klavye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu ekipmanlarının market zincirlerinde karşımıza çıkmasına alıştık desem yalan söylemiş olmam. Her hafta en az bir market zincirinin en az bir oyuncu ekipmanını satışa sunduğunu görüyoruz. Bu hafta da BİM bir sürpriz yapıyor ve HP Pavilion 800 mekanik RGB klavyeyi satışa sunuyor.

Aslında bu klavye yine BİM’de daha önce de satışa çıkmıştı. Tek fark bu kez fiyatı biraz daha yüksek gibi gözüküyor.

BİM’de Satılacak HP Pavilion 800 Mekanik RGB Klavye Özellikleri ve Fiyatı

Mekanik klavyenin anahtar tercihinden söz ederek başlayalım. Bu modelde kırmızı anahtarlar tercih ediliyor. Ses konusunda biraz daha az sesiyle dikkat çeken anahtarlarıyla gelen klavye, tuş kısmında 50 milyon tuş basım dayanıklılığı sunuyor.

HP Pavilion 800 mekanik RGB klavyeyi

Standart kablolu bir kullanım sunan HP Pavilion 800 mekanik RGB klavye, anti ghosting gibi oyuncuların aradığı özellikleri de sunmakta.

Kaçırmayın: FIFA 22 için Beklenen Güncelleme Geldi

Klavyenin aydınlatma konusunda ise 4 bölgeli bir LED aydınlatmaya sahip olduğunu belirtelim. Klavye üzerinden aydınlatma ile ilgili düzenlemeleri yapabiliyorsunuz.

HP Pavilion 800 mekanik RGB klavyeyi

Çıkarılabilir bilek desteği kısmı, kaymaz ayakları gibi artıları da olan HP Pavilion 800, 22 Nisan tarihinde tekrar BİM marketlerinde olacak. Klavyenin stokları konusunda bir bilgi yok.

Fiyatı ise 699 TL olarak gözüküyor. Açıkçası birkaç sitede kontrol ettiğimde, daha uygun fiyata satan yerler gördüm. BİM marketler için belirlenen bu fiyatlar üzerinde satan yerler de var ama dediğim gibi 600 TL seviyesinde satan yerler de var. Artık BİM marketlerde ne kadar tercih edilir bunu göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler