Salı, Nisan 23, 2024

Google, Akıllı Televizyonlar ve Akıllı Hoparlörler için ‘Misafir Modu’nu Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google bugün, Nest Audio ve Nest Hub Max dahil olmak üzere akıllı hoparlörler ve akıllı ekranlar için yeni Misafir Modu özelliğini duyurdu. “Hey Google, Misafir Modunu aç” dediğinizde, tüm Google Asistan etkileşimleri hesabınıza kaydedilmeyecek. Misafir Modu etkinleştirildiğinde, soru sorma, akıllı ev cihazlarını kontrol etme, zamanlayıcıları ayarlama ve müzik çalma gibi özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Ancak, siz Misafir modunu kapatana kadar takvim kayıtlarınız veya kişileriniz gibi kişisel sonuçlar görüntülenmez.

Guest Mode DeviceGIF
Google, Akıllı Televizyonlar ve Akıllı Hoparlörler için 'Misafir Modu'nu Tanıttı! 2
  • Misafir Modu açıldıktan sonra, cihazınız özel bir zil çalar ve ekranda bir misafir simgesi görürsünüz.
  • Misafir Modu’nda olup olmadığınızdan emin değilseniz her zaman cihazınıza “Misafir Modu açık mı?” diye sorabilirsiniz. Misafir Modu, siz kapatmayı seçene kadar açık kalır: Hazır olduğunuzda, eksiksiz, kişiselleştirilmiş Google Asistan deneyiminize dönmek için “Hey Google, Misafir Modunu kapat” diyebilirsiniz.

Bugün Google Nest hoparlörlerinde ve İngilizce ekranlarında Misafir Modu’na göz atabilirsiniz ve Google önümüzdeki birkaç ay içinde daha fazla dile ve cihaza getirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler