Cumartesi, Nisan 20, 2024

Google Haritalar ‘Live View’ AR Yürüyüş Navigasyonunu Kullanıcılara Açıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şubat ayında Google, bir kullanıcının hedefini gösteren yönleri yönlendirme okları için telefon kamerasını kullanan bir AR (Artırılmış Gerçeklik) navigasyon özelliğini test etmeye başladı . İşlevsellik son birkaç aydır Yerel Rehberler için mevcuttu ve şirket başarılı bir testten sonra şimdi daha global bir şekilde yayılıyor. Yeni özelliğin isminide belirledi :Live View.

Özellik, bu haftadan itibaren ARCore ve ARKit’i destekleyen Android ve iOS cihazlarına sahip tüm kullanıcılar için beta hizmeti olarak sunuluyor. Canlı Görünüm, Sokak Görünümü’nün mümkün olduğu her yerde çalışır ve telefonunuzu bulunduğunuz ortama yöneltmenizi gerektirir; böylece onları tanıyabilir. GPS, kamera ve pusula verilerinin bir kombinasyonunu kullanarak, Haritalar tam olarak hangi yöne gittiğinizi ve nereye gitmeniz gerektiğini bilir.

 Live View min

Uyumlu bir cihazınız varsa ve işlevler sizin için uygunsa, sadece hedefinize bakın, denemek için Yol Tarifi -> Yürüyüş Yolları -> Canlı Görüntü seçeneklerini tıklayarak kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler