Cuma, Mart 29, 2024

Google Pixel 5A ile Çekilen Görseller Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google, yaklaşmakta olan Pixel 5A’dan yanlışlıkla bir fotoğraf örneğini paylaşmış gibi görünüyor ve bu, zar zor duyurulan cihazdan ne bekleyeceğimiz konusunda bize bazı ipuçları veriyor. Fotoğraf, Google’ın HDR + Basamaklama teknolojisiyle ilgili, HDR fotoğraflardaki gürültüyü azaltmayı amaçlayan (Android Police aracılığıyla) bir blog gönderisinin yanında yayınlanan bir albümde yer aldı.

Fotoğrafların çoğunun EXIF ​​verileri, Pixel 5, Pixel 4A 5G, Pixel 4 ve Pixel 4 XL dahil olmak üzere mevcut Pixel telefonlar tarafından yakalandığını, ancak bunların arasında görünüşte bir Pixel 5A ile çekilmiş bir görüntü olduğunu söyledi.

Google, cihazın iptal edildiği yönündeki söylentilere yanıt olarak geçtiğimiz günlerde Pixel 5A 5G‘nin varlığını doğruladı. Ancak, cihazın bu yıl Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya bölgelerinde satışa sunulacağını teyit etmenin ötesinde, telefonun özellikleri veya kameraları hakkında daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı.

Fotoğraf hemen kaldırıldı!

Pixel 5A’dan geliyor olarak etiketlenen görüntü albümden hemen kaldırıldı, ancak yaklaşan cihazın kamera performansı hakkında birkaç ayrıntı sundu. Birincisi, 5A’nın iki arka kameraya sahip olacağına dair önceki raporları doğrulayan ultra geniş bir kamera ile çekilmiş gibi görünüyor – bir ana kamera ve bir ultra geniş. Bu, Pixel 4A 5G’ye benzer, Pixel 4A’da yalnızca bir arka kamera vardı.

image 6
Google Pixel 5A ile Çekilen Görseller Sızdırıldı 2

Çözünürlüğü de Pixel 5’ten gördüğümüz fotoğraflara benzeyen 12,2 megapiksel olarak listeleniyor. Pixel 5’in ultra geniş kamerasındaki sensör teknik olarak 16 megapiksel olmasına rağmen varsayılan olarak 12,2 megapiksel çekim üretiyor. 5A’nın EXIF ​​verileri ayrıca 5 ile aynı f / 2,2 diyafram açıklığına sahip olduğunu bizlere gösteriyor. Fotoğrafın HDR + Basamaklama hakkında bir blog gönderisine eklendiği göz önüne alındığında, 5A’nın da teknoloji için destek sunması muhtemel görünüyor.

Pixel 5 ile hemen hemen aynı bir telefon olacak

Önceki söylentilerle birleştirildiğinde, Pixel 5A geçen yılki Pixel 5’e çok benzer bir cihaz olabilir gibi görünüyor. Raporlar, aynı Snapdragon 765G işlemcisini kullanacağını ve 6.2 inçlik bir delikli OLED ekrana sahip benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. -punch selfie kamera. Google’ın önceki A serisi cihazlarında olduğu gibi, arka panelin camdan ziyade plastikten yapılması bekleniyor ve telefonun da 3,5 mm kulaklık jakı içereceği bildiriliyor.

Sızan fotoğrafın EXIF ​​verilerine göre, fotoğrafın kendisi geçen Ekim ayında Pixel 5 piyasaya sürülmeden hemen önce çekilmişti. Google’ın resmi onayı olmadan 5A’nın son kamera donanımını temsil edeceğine dair bir garanti yok, ancak fotoğrafın artık kaldırılmış olması, bunun basit bir etiketleme hatası olmadığını gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler