Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Play, 10. Yılını Özel Bir Logo ile Kutluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın uygulama mağazası Google Play, artık 10 yaşında ve yeni yaşını özel bir logo ile kutluyor. Yeni Google Play logosu yalnızca 10 yaşına özel değil aynı zamanda kalıcı bir logo olarak kalacak. Yeni logo, şirketin diğer hizmetlerinde kullandığı yeşil, sarı, mavi ve kırmızı tonlara sahip.

Google Play Store’un Başkan Yardımcısı Tian Lim, yeni logo hakkında şu sözleri dile getirdi: “Google’ın büyüsünü daha iyi yansıtan ve Arama, Asistan, Fotoğraflar, Gmail ve daha pek çok yararlı ürünümüz tarafından paylaşılan marka bilinciyle eşleşen yeni bir logo sunuyoruz”

Galeri: Eski ve yeni Google Play logosu

Google Play, on yıllık bu süreçte 190’dan fazla ülkede kullanılıyor ve 2,5 milyardan fazla uygulamaya, oyunlara ve dijital içeriğe ev sahipliği yapıyor. 2 milyondan fazla geliştirici, işlerini kurmak ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara ulaşmak için Google ile çalışıyor.

Google Play’in 10. yılını kutlamak için Google ayrıca Google Play Puanlarına bir destek sunuyor. Puan artırıcıyı etkinleştirirseniz (başlangıç tarihleri ülkeye göre değişir), çoğu uygulama içi öğe dahil olmak üzere satın alma işlemlerinde 10 kat puan kazanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler