Salı, Nisan 16, 2024

Google Wear OS 3’e Dair Yeni Arayüz Tasarımı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve yazılım devlerinden Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği işletim sistemi WearOS’in yeni sürümü WearOS 3 hakkında yeni kullanıcı arayüz tasarımı ortaya çıktı. Sade, minimalist ve Android 12 işletim sisteminde kullanılan Material You arayüz anlayışına daha çok benzeyen tasarım ferah bir görüntü sunuyor.

Google Asistan tarafına baktığımız zaman siyah arkaplan ile oldukça güzel uyum içine girmiş Google renklerini görüyoruz. Yuvarlak ekrana sahip ekranlarda çerçeveyi saran renk geçişiyle birlikte en üst tepede hafif yuvarlak bir saat bulunuyor.

Adım Sayacı tarafındaki yenileme de ilginç, yeni simgesi Fitbit ile entegrasyona işaret ediyor çünkü bu simge aylarca süren sızıntı ve söylentilerin ardından henüz resmiyet kazanmamış olan Google Pixel Watch’un pazarlama görsellerinde çok fazla görüldü.

Bir başka tasarım değişikliliği ise Mesajlar tarafında görüldü. Mesajlar tarafında yenileme de son yazışmalar, karşı tarafın profil resmi, adı ve soyadı ile son görülme zamanı da gözüküyor. Bunlara ek olarak artık yeni bir sohbet başlatabilmeniz için düğme de eklenmiş durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler