Cuma, Mart 29, 2024

GoPro Hero 7 Black Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aksiyon kameralarının lideri GoPro‘nun yeni modeli Hero 7 Black tanıtıldı! İşte GoPro’nun 4K 60FPS video çekebilen yeni aksiyon kamerası…

Amerika merkezli şirket GoPro, aksiyon kamerası alanında kendini oldukça ileriye götüren bir firma. Türkiye’de ve dahi tüm Dünya’da aksiyon kamerası denilince akla ilk gelen model GoPro oluyor. İşte GoPro’nun çok ses getirecek yeni modeli: Hero 7 Black!

gopro hero 7 2

Hero 7 beraberinde Black, Silver ve White gibi birçok modelide getirdi. Bu serinin en üst modeli Black olurken, en düşük özellikleri taşıyan ise White modeli oluyor. Tabi tüm modellerin kendine göre bir özelliği ve kitleside mevcut.

Hero 7 Black‘ten bahsetmek gerekirse, kameranın en dikkat çeken yanı 4K videolarda 60FPS kayıt yapabilmesi. Ve bunu yaparken videoda herhangi bir bozulma veya titreme söz konusu olmuyor. Tabi 2.7K çözünürlüklerde 120FPS performans verebilen kamera; Full HD çözünürlüklerde 240FPS video kaydı sunuyor ki bu değerler oldukça yüksek.

gopro hero 7 4

12 Megapiksellik fotoğrflar çekmeye izin veren GoPro Hero 7 Black, aynı zamanda RAW çekim desteğinede sahip. Yine hemen hemen tüm GoPro’larda olan Wi-Fi, GPS, yüz ve sahne tanıma gibi özellikler Hero 7 Black’te mevcut.

Cihaza eklenen Hypersmooth adlı özellik sayesinde stabil görüntüler kaydetmenizi sağlayan Hero 7 Black, tabiri caizse gimbal etkisi yaratıyor. Yine üst düzey bir model olması nedeniyle içerisinde daha güçlü bir işlemci ve daha yüksek Ram bellek kapasiteside mevcut.

gopro hero 7 1

Yine cihazın dikkat çeken bir diğer özelliği ise canlı yayın teknolojisi. GoPro Hero 7 Black, her nerede olursanız olun Twitch, Youtube, Facebook gibi sosyal medyadaki tüm platformlara canlı yayın açmanıza izin veriyor. Buda telefon kamerasına olan bağlılığınızı düşürüyor.

GoPro Hero 7’nin diğer modelleri doğal olarak Black kadar göz doldurmuyor. Hero 7 Silver 4K video kaydında 30FPS kalite sunarken, 10 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Yine Hero 7 White ise en fazla 1440p video kaydı destekliyor.

gopro hero 7 3

GoPro, Hero 7 ailesi için oldukça yüksek bir fiyat politikası uygulamış. Hero 7 modellerinin fiyat etiketleri White için 199 Dolar (1250 TL), Hero 7 Silver için 299 Dolar (1880 TL) ve Hero 7 Black için 399 Dolar (2500 TL) şeklinde belirlendi.

Tabi her zaman olduğu gibi bu fiyatlar yurt dışı için geçerli. Hero 7 Ailesinin ülkemize daha farklı fiyatlarla gireceğini tahmin ediyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler