Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA 6 için Beklentileri İki Katına Çıkaran İddia

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6 yapımı, sessiz sedasız geliştirilmeye devam ediyor. Sessiz sedasız diyoruz çünkü oyun için resmi açıklamalar çok sınırlı. Oyun ne zaman çıkacak hala belli olmasa da sızıntılar da gelmeye devam ediyor. En son sızıntı ise oyundan beklentilerimizin biraz daha artmasını sağladı desek yeridir.

Son sızıntıya göre oyunda, su aktiviteleri de olacak. Bu yönüyle de oyun, serinin en benzersiz oyunu olarak karşımıza çıkacak.

GTA 6’da Su Aktiviteleri Yer Alacak

Gelen bilgilere bakacak olursak oyunda, sörf yapma ya da su sporlarına katılma gibi artılarımız olacak. Yani oyunun deniz kısmında da sunmuş olduğu bir hayatı göreceğiz. Haliyle bu da yapımı gerçeğe biraz daha yakın bir hale getirmiş olacak.

Tabii ki su efektlerinin ve su ortamının gerçeğe yakın bir şekilde oluşturulması da çok kolay bir şey değil. Hele ki söz konusu GTA 6 gibi bir oyun olunca, bu konuda beklentiler biraz daha artıyor diyebiliriz.

Yine aynı sızıntılarda yer alan bilgilere göre Rockstar Games, bu beklentileri karşılamak için geniş bir ekiple çalışıyor. Su ortamının animasyon açısından ve görsel efektler açısından kusursuz olması için projenin bu kısmında 20 mühendisin görev aldığı belirtiliyor.

İddialar ne kadar gerçek bunu şu an için bilmemiz mümkün değil. Başta da söylediğimiz gibi resmi açıklamalar açısından değerlendirecek olursak oyun şu an çok sessiz bir şekilde ilerliyor. Bu iddiaların doğrulanması için mutlaka tanıtımı görmek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler