Cumartesi, Mayıs 18, 2024

GTA 6’dan Yeni Ekran Görüntüleri Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games, yılın oyunu olmasını beklediğimiz GTA 6 için hazırlıklarını sürdürüyor. Firma oyundan ilk fragmanı da paylaştı ama tabii ki bu yetmedi. Oyuna ilişkin daha fazla bilginin gelmesini ve yeni detayların paylaşılmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz gün bu yönde önemli bir adım atıldığı da ortaya çıktı. Rockstar Games’in resmi sitesinde bir hazırlık var ve her an GTA 6’nın yeni ekran görüntüleri gelebilir.

GTA 6’nın Ekran Görüntüleri Ne Zaman Gelecek?

Konu, daha önce de sızıntılarıyla bilinen GTA 6 Countdown Twitter hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı.

Paylaşımda Rockstar Games’in sitesinin görsellerini paylaşan hesaba göre, sitede “Screens” adı altında bir bölüm açıldı.

GTA 6 oyun sayfasının altında yer aldığı gözüken bu bölümde, oyun içinden ekran görüntülerinin yer alması bekleniyor.

Hatta kodlar incelendiği zaman bu bölüme eklenecek olan görsellerin uzantıları da ortaya çıkıyor.

Tabii ki sızıntıdan sonra söz konusu bölümün kaldırıldığını da belirtelim. Haliyle şu an için bu bölümle alakalı bir doğrulama yapıldığını söyleyemiyoruz.

GTA 6’nın yeni ekran görüntüleri

Fakat yeni ekran görüntülerinin ne zaman yayınlanabileceği konusunda da açıklamalar var. Çatı şirket konumunda olan Take-Two Interactive, 16 Mayıs tarihinde özel bir yatırımcı toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı sırasında hem oyundan daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor hem de yeni ekran görüntülerinin paylaşılması bekleniyor.

Ekran görüntüleri dışında yeni bir bilgi ya da çıkış tarihi hakkında bir detay gelir mi bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler