Pazar, Eylül 29, 2024

GTA 6’nın Haritası için Yeni Görseller Yayınlandı

Rockstar Games’in en çok beklenen oyunu olarak öne çıkan GTA 6, için geri sayım başladı. Resmi duyurunun ardından 2025 yılında çıkış yapacağı kesinleşen oyundan sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Daha önce de isabetli paylaşımlarıyla bilinen GTA 6 Countdown tarafından yapılan yeni paylaşımda, oyunda yer alacak olan harita gözler önüne seriliyor.

GTA 6 Haritası Beklediğimizden Büyük Olacak

Paylaşımda yer alan görsellere baktığımız zaman, ana haritanın daha önce sızıntılarda da gördüğümüz boyutta ve düzende olacağını görüyoruz. GTA 5 ile karşılaştırdığımız zaman ana haritanın çok daha geniş olacağını söyleyebiliriz.

Asıl dikkat çeken kısım ise ana haritanın yanında yer alacak diğer bölümler. Standart harita konumu dışında Bahamalar ve Küba olarak isimlendirilen minik adalar da karşımıza çıkacak.

BENZER:  GTA 6 için Bekleyiş Sona Eriyor! Resmi Açıklama Geldi

GTA 6 Countdown

Ana harita dışında, ana harita ile bağlantılı olmayan 3 adanın daha olduğunu söyleyebiliriz. Yine bu adaların da bir hayli büyük gözüktüğünü söylemek lazım.

Şimdilik tek bir görselden elde ettiğimiz bilgiler bunlar. Sızıntıların doğrulanacağı herhangi bir açıklamanın yapılmadığını da ekleyelim. Oyun için resmi bilgilerin ne zaman detaylandırılacağı konusunda ise hala net bir bilgi yok.

Süreç biraz daha ilerledikten sonra Rockstar Games’in yeni bilgiler paylaşmasını bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler