Perşembe, Nisan 25, 2024

GTA 6’nın Hikayesi Konusunda Yeni Bir Sızıntı Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6’nın ne zaman çıkacağı haberlerinden gerçekten sıkıldık. İlk duyuru yapıldı ve oyunun geliştirildiği duyuruldu ama hala net bilgiler yok. Haliyle çıkış tarihi için de sürekli yeni sızıntılar, iddialar geliyor. Haftada bir sızıntıyla karşılaşıyoruz desek yeridir. Çıkış tarihi sızıntılarını bir kenara koyarsak bu kez GTA 6’nin hikayesi konusunda bir sızıntı geldi.

Artık ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış bilemiyoruz ama Rockstar çalışanlarından birinin (ya da markaya yakın olduğu düşünülen biri diyelim) sosyal medyaya sızdırdığı söylenen bilgilere göre oyunda, GTA 5’in izinden giden bir hikaye yapısı olacak.

GTA 6 Yine Çoklu Karakter ile Beraber Gelebilir

Sızan bilgilere göre oyunda ailesi öldürüle iki kardeşin hikayesinin ele alınacağı konuşuluyor. Muhtemelen kardeşler intikam peşinde koşacaktır. Kardeşlerden birinin erkek diğerinin ise kadın olacağı iddiası da var.

Oyunun GTA 5 yapımına benzeyen noktası da burası olacak deniyor. Kardeşler arasında karakter geçişleri olacak. Kullanıcılar oyun içerisinde istedikleri karaktere geçebilecekler.

gta 6 ne zaman çıkacak

Oyunun hikayesi konusunda son sızıntı bu şekilde. Tabii ki bu bilgiler de doğrulanmış değil. Açıkçası GTA 6 haberlerinden ben de sıkıldım diyebilirim.

Doğrulanmamış çok fazla bilgi dolaşmaya başladı. Bana kalırsa bu şekilde oyunun etkisinin düşmesi durumu ortaya çıkıyor.

Daha oyun hakkında hiçbir resmi bilgi yok ama şimdiden GTA 6’dan sıkıldık. Artık bazı detaylar resmi olarak açıklansa çok güzel olacak. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler