Cumartesi, Nisan 27, 2024

Güçlü tasarım: Galax RTX 2080 Ti HOF duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

GALAX tarafından yayınlanan yeni bir teaser görsel paylaşıldı. Yeni model Galax RTX 2080 Ti HOF serisinden başka değil tabii ki. GeForce 10 modeline göre şekil değiştiren ve tasarımsal açıdan daha göze hitap eden yeni bir ekran kartı ile karşı karşıyayız.

Galax RTX 2080 Ti HOF: Çünkü Boyut Önemlidir

Başlıktaki ince ayrıntıyı GALAX‘ın kendisi söylüyor. Zira HOF (Hall of Fame) serisini bizler beyaz tasarımından ziyade kallavi yapısı ve LCD ekranı ile tanıdık. Aynı zamanda GALAX, LCD ekranları kartlara yerleştiren bir kaç üreticiden bir tanesidir. Bu HOF serisini diğer ekran kartlarından ayıran en büyük özelliklerden biri olarak nitelendiriliyor.

Eski seriden farklı olarak yeni ekran kartı, ekranın etrafında dev bir LCD aydınlatma ile geliyor. Üstünde ise Taç işareti ile kartı süslemeyi ihmal etmemişler. Eski ekran kartında da taç vardı ama yeni tasarımda daha ön plana çıkmış ve daha göz alıcı olmuş.

Oldukça büyük bir PCB elimizde dururken, kartın kasaya sığması için ölçülerinizi iyi almanız gerekli.  Yoksa bir Holder alıp, kasanızın dışında bırakmak istemezsiniz değil mi? Bu gibi büyük kartların da en bilinen sorunu zaten çok büyük olmaları 🙂

Henüz GALAX RTX 2080 Ti HOF ekran kartının teknik verilerinin ve piyasa satış fiyatının bulunduğu özel sayfa sitelerinde yayınlanmadı. Bugün veya en geç yarın kartın tüm detaylarının ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

GALAX RTX 2080 Ti

Galax 2080 Ti HOF

GALAX GTX 1080 Ti

Galax 1080Ti HOF

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler