Perşembe, Nisan 25, 2024

H1Z1 Ücretsiz Oluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk çıktığı dönemde oldukça popüler bir hayatta kalma oyunu olan H1Z1, PUBG’nin ortaya çıkışından sonra girdiği düşüş sürecine dikkat çekici bir hamle yapıyor. Oyun bugün ücretsiz şekilde kullanıcılara sunulacak.

Auto Royal modu ile Free to Play dönemi başlıyor

H1Z1 piyasaya ilk sürüldüğü dönemde Steam’in çok satanlar listesinde ilk sıralarda yer alıyordu. Ancak Çin geliştiricileri ile parlayan PUBG, diğer online oyunlar gibi (CS: Go) kendi türündeki bir çok oyunu da sildi süpürdü. Artan PUBG popülaritesi ile birlikte H1Z1 yapımcıları oyuna yeni modlar eklemeyi denese de oyunun eski formuna dönüş sağlanamadı. 

h1

Geçtiğimiz günlerde de H1Z1’e eklenen Auto Royal modu ile birlikte bir nebze de olsa dikkatleri üzerine çeken oyun, bugün itibari ile aldığı karar ile tüm gözleri tekrar kendine çevirdi. Oyun bugünden itibaren Steam üzerinden tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Oyunun ücretsiz olması ile birlikte ne kadar popüler olacağı pek tabii merak konusu ancak bu karar mutlaka olumlu şekilde neticelenecektir. Oyunu daha önce satın alanların da mağduriyet yaşamaması için oyunun bazı paketleri satın alım yapan kişilere ücretsiz verilecek. Bu paketler de şunlar:

  • Gasrunner Hoodie
  • Bloom Survivor T-Shirt
  • Splinter Camo ARV
  • 10 Victory Crates
  • 10,000 Skulls

Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da oyun içi satın alımlar ve ek paketler yine kullanıcılara ücretli şekilde sunulmaya devam edilecek. Bakalım bu gelişme ile birlikte H1Z1, eski günlerine geri dönebilecek mi?

Oyunun Türkiye saati ile 22:00‘dan sonra ücretsiz olacağını belirtelim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler