Perşembe, Mart 28, 2024

Hackerlar ABD’den sonra Almanya’yı DDoS Yağmuruna Tutmaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta ABD’ye karşı düzenlenen DDoS saldırısının şokları henüz atılmamışken, hacker gruplar şimdi de Almanya‘yı hedef almış durumda. Digital Attack Map verilerine göre şuanda Almanya’ya dünyanın dört bir yanından saldırı yapılıyor.

Almanya’ya saniyede 100 milyon gigabit

Bugün elde edilen verilere göre Almanya yoğun DDoS saldırısı altına girmiş durumda. Haritaya bakıldığında Kenya’dan bile saldırı yapıldığı görülüyor. Hacker gruplar tarafından henüz Almanya ile ilgili bir açıklama yapılmazken, tahminimizce ABD’den sonra hedef listesinde Almanya vardı. Şuanda bu saldırıların boyutu 100 milyon gigabiti aştığı söyleniyor.

almanya-ddos-saldirisi
Zira aşağıdaki görüntülere baktığımızda dün geceden başlayan saldırıların halen yoğun bir şekilde yapıldığı izleniyor. Hatırlarsanız hacker gruplar ABD’ye “geri geleceğiz” mesajı verdikten sonra saldırıları kesmişti. Şimdi sıra Almanya‘da ve aynı şekilde saldırı devam ediyor. Burada verilmek istenen mesajlar sizce ne olabilir ?

Saldırıyı anlık olarak izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

almanya-ddos-saldirisi-002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler