Cuma, Mart 29, 2024

Haftanın Teknoloji Haberleri Yorumu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her geçen gün yeni bir teknoloji haberi ile karşılaştığımız şu internet dünyasında biz de bundan böyle yeni bir seriye başlama kararı aldık. Geride bıraktığımız haftalar içerisinde en önemli teknoloji haberi gelişmelerini sizlerle paylaştık. Yanınıza çayınızı ve kahvenizi alarak hazırlamış olduğumuz gelişmelerin detaylarını izleyebilirsiniz.

Haftanın Teknoloji Haberleri Yorumu #1

Teknoloji dünyasında gelişmeleri yakından takip edebilmek için bundan böyle her hafta veya iki haftada bir gelişmeleri Pchocasi.com.tr olarak sizlere videolar ile izah etmeye çalışacağız. Biraz mizah, biraz teknoloji, biraz da gerçekleri katarak ortaya neşeli ve hareketli görüntüler çıkartmaya çalıştık.

Birazdan aşağıda izleyeceğiniz 20 dakikalık videoda, geçen haftaya ait kaçırılmaması gereken teknoloji haberlerinin özetini izleyeceksiniz. Aklınıza takılan soruları veya yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

 

 

Videonun Özeti

❱ 00:00 – 03:11 arası – Adil Kullanım Kotası’nın Kalkış Tarihi – Hız Limiti

❱ 03:12 – 06:40 arası – Samsung Galaxy Note 7’nin Durumu ve Patlama Olayları

❱ 06:42 – 13:45 – iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Detayları, AirPods Kulaklık Krizi

❱ 13:46 – 21:39 – Sektördeki Sitelerin Birbirine Girmesi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler