Cuma, Mart 29, 2024

Half-Life 2 İçin VR Destekli Yeni Fragman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Half-Life 3 gibi bir oyunun çıkması için her gün deliren bizler artık trailer veya fragmanlar ile avunur olduk. Tam geliyor derken yine umutlar ertesi bahara kaldı gibi. Ancak bugün yeni bir gelişme yaşanarak Half-Life 2 VR destekli teaser videosu yayınlandı.

Half-Life 3 İçin Umutlar Tükenmedi

Oyun her ne kadar ertelendi denilse de, Half-Life gibi bir oyuna yeni güncellemelerin gelmesi hepimizin aklında ‘adamlar oyunu unutmamış. Bir şeyler gelişiyor. Demek ki Half-Life 3 için umut hala devam ediyor.’ diyerek kendimizi avutuyoruz.

10 yılı aşkın süredir hala pek çok oyuncu tarafından severek oynanan Half-Life 2 için ise yakında yep yeni bir mod indirilebilir olacak. Oyunu sanal gerçekliğe uyarlayan Valve, Half-Life 2 VR ile yine ortalığı karıştıracak.

half life 2 vr

Half-Life 2 VR Nasıl Oynanacak ?

Sanal gerçeklik cihazı ile Half-Life nasıl oynanır hayal etmesi biraz zor şimdilik. Ancak oyunu HTC Vive ve Oculus Rift gözlükleri ile destekli olacak.

Şuan için Reddit üzerinde dolaşan bilgilere göre bu mod Steam Greenlight üzerinde listelenecek. Eğer istenen erişime ulaşılırsa satışa çıkacak. Gaben böylelikle kullanıcıların seviyesini ölçerek bir nevi yoklama yapmış olacak.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni yayınlanan Half-Life 2 VR teaser videosu ile baş başa bırakalım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler